Uygulama clashbot 7.9.2 TH 11 için güncel son sürüm !!!

Sponsorlu Bağlantılar

basicx

basicx

Üye
ARKADAŞLAR BROKEN BOTU KURALI 1 HAFTA KADAR OLDU ILK 3 GUN TAM BIR FELAKETTI. AMA NASIL OLDUYSA SON 4 GUN 2400 LERDEN 1700 LERE KADAR DUSURDUGU KUPAYI 2100 E KENDI CIKARDI VE 3 GUNU GECTI KUPA KAYBETMIYOR. HERKESIN BILDIGI GIBI GANIMETTE AZ SIKINTI VAR AZ KANIMET KALDIRIYOR AMA SIK SALDIRIYOR YANI ESKI CLASHE GORE GANIMET AVCILIGI KOTU. SU AN ICIN BRAKEN DAHA STABIL BENCE AZ DAHA SABREDIP BROKEN KULLANMAYA DEVAM EDELIM CUNKI CLASHIN DAHA GUNCELLMESINI TAMAMLIYAMADILAR. ANLADIGIM KADARI ILE SUPERCELL VE CLASH BOT BIR SAVAS HALINDELER

• Beğen
Tepkiler: stuxnet

stuxnet

stuxnet

Üye
ARKADAŞLAR BROKEN BOTU KURALI 1 HAFTA KADAR OLDU ILK 3 GUN TAM BIR FELAKETTI. AMA NASIL OLDUYSA SON 4 GUN 2400 LERDEN 1700 LERE KADAR DUSURDUGU KUPAYI 2100 E KENDI CIKARDI VE 3 GUNU GECTI KUPA KAYBETMIYOR. HERKESIN BILDIGI GIBI GANIMETTE AZ SIKINTI VAR AZ KANIMET KALDIRIYOR AMA SIK SALDIRIYOR YANI ESKI CLASHE GORE GANIMET AVCILIGI KOTU. SU AN ICIN BRAKEN DAHA STABIL BENCE AZ DAHA SABREDIP BROKEN KULLANMAYA DEVAM EDELIM CUNKI CLASHIN DAHA GUNCELLMESINI TAMAMLIYAMADILAR. ANLADIGIM KADARI ILE SUPERCELL VE CLASH BOT BIR SAVAS HALINDELER
iyi hoş bilgilendiriyosunda usta şu caps lock tuşunu bi kapat yahu büyük konuşuyosun :)

• Beğen
Tepkiler: Enes

kayhanovic

Üye
Ücretlinin ücetsizden ne farkı var?

basicx

basicx

Üye
iyi hoş bilgilendiriyosunda usta şu caps lock tuşunu bi kapat yahu büyük konuşuyosun :)
hahahahah
Caps lock tudu alışkanlık bende Şirket raporlarında da büyük harf kullanırım. o zaman çok fazla imla kuralına uymak zorunda kalmıyorsun :d

Mdnz20

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin ya :( kışla seçimi yapmıyor nasıl yaptıraca? :(
arkadaşlar lütfen yardım edin ya :( kışla seçimi yapmıyor nasıl yaptıraca? :(
Plase navigate to your base screen in BlueStacks Diyor yardım edin ya askerde basmıyor kıslada bulmuyor

ozkan1979

ozkan1979

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: emreyunus43

tcan25

Üye
clashbot 7,3,697 i bugün kullanmaya başladım gayet stabil ve harika yaklaşık 2 saattir kullanıyorum hızlandırma bastım ve kupa düşmüyor yogunluğu ganimetlerin olduğu tarafa veriyor gayet güzel saldırıyor herkese tavsiye ederim.

baronsavas

baronsavas

Üye
clashbot 7,3,697 i bugün kullanmaya başladım gayet stabil ve harika yaklaşık 2 saattir kullanıyorum hızlandırma bastım ve kupa düşmüyor yogunluğu ganimetlerin olduğu tarafa veriyor gayet güzel saldırıyor herkese tavsiye ederim.
ayarlarını atarmısın

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
7.4 cıkmıştır indirebilirsiniz

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
bu botu kullanan var mı arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi 4 yandan sadırma felan koymuşlar mı bot stabil çalışıyor mu ?
suan kullaniyorum.
4 yonden saldiri mevcut ama 6.0 daki gibi 4 yon degil kafasina gore 4 yon yapmislar

dewil35

dewil35

Üye
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
obur konuda test ediyorum yazmışsın sonuçlarını en kısa zamanda beklıyorum tşkler.
saldiri stili ganiye yonelik oldugu icin %50 yi bulmadan savas bitiyor.
kupa kaybediyor %70

dewil35

dewil35

Üye
o zaman bi işe yaramayı sanırım _?

chucky43

chucky43

Üye
Brokenbot mu gamebot mu clashbot mu sadece ganimet kasacak büyüye yukseltmelere gerek yok stabil olsun yeter sizce hangisi

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
ÖNEMLİ DUYURU
BANLANMAMAK İÇİN KONUYA PAYLAŞMIŞ OLDUĞUNUZ FOTOĞRAFLARI EN ACİLİYETİNDEN KALDIRINIZ. 17 SAYFA VAR TEKER TEKER GEZİNİZ.BİZİ İSTEMEYEN COK KİŞİ VAR.
TEDBİRİMİZİ ALALIM.

alperen262014

alperen262014

Üye
7.4 te ne gibi değişiklikler var ?

yunus96

yunus96

Üye
GAMEBOT v4.0 <%99 TÜRKÇE> Arkadaşlar GameBot'u Elimden geldiğince türkçeleştirmeye çalıştım umarım faydalı olur... Herkesin faydalanması için her konuya mesaj atıyorum. Herkese kolay gelsin..

Enes

Enes

Üye
asker bırakma hızını nasıl artıyoruz

Üst Alt