basicx Üye arkadaslar bu forumda 7 CI SAYFADA BENIM AYARLARI PAYLASTIM BURDAN YARARLANABILIRSINIZ BROKEN BOTTA
BLade AzraiL Üye Konu Sahibi makmaka' Alıntı: arkadaşlar lütfen yardımcı olun asker ler tam dolmadan saldırı yapıyo napmalıyım resimdekilerin aynısını yaptım Genişletmek için tıkla ... atack sekmesinde ortada mavi ekran var % li yer orayi %100 yap surukle
makmaka' Alıntı: arkadaşlar lütfen yardımcı olun asker ler tam dolmadan saldırı yapıyo napmalıyım resimdekilerin aynısını yaptım Genişletmek için tıkla ... atack sekmesinde ortada mavi ekran var % li yer orayi %100 yap surukle
BLade AzraiL Üye Konu Sahibi GuneyBey' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız abi bu nedir ya ? 150 bin ayarladım yinede kafasına göre vurmuş yokmu bir çaresi ? Genişletmek için tıkla ... video ya gore degilde altindaki fotografa gore yap bide nasil olacak ayarlamalari
GuneyBey' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız abi bu nedir ya ? 150 bin ayarladım yinede kafasına göre vurmuş yokmu bir çaresi ? Genişletmek için tıkla ... video ya gore degilde altindaki fotografa gore yap bide nasil olacak ayarlamalari
basicx Üye BROKEN BOTTA FARKETTIGIM SU CANLI KOYLERE SALDIRDIMMI ALAMIYOR SADECE OLU KOYLERE SALDIRIN BENCE (TABI BENIM KALRM SV 8 BARBAR VE OKCU 5 SEVIYE )
BROKEN BOTTA FARKETTIGIM SU CANLI KOYLERE SALDIRDIMMI ALAMIYOR SADECE OLU KOYLERE SALDIRIN BENCE (TABI BENIM KALRM SV 8 BARBAR VE OKCU 5 SEVIYE )
BLade AzraiL Üye Konu Sahibi Ben broken bot kullaniyorum. suan icin stabil calisiyor kupada dusmuyor. bazen dusuk ganimete daliyor ama olsun. idare ediyorum.
Ben broken bot kullaniyorum. suan icin stabil calisiyor kupada dusmuyor. bazen dusuk ganimete daliyor ama olsun. idare ediyorum.
basicx Üye MTG5334' Alıntı: Beyler botu kullananlar memnunmu kupa düşürüyomu hızı iyimi sürekli yeniden başlatıyomu Genişletmek için tıkla ... BEN SU AN BROKEN KULLANIYORUM COK SIKAYETCI DEGILIM SIMDILIK COC OLANA KADAR 7.1 DE SORUN YASIYORLARSA BROKEN KULLANABILIRLER
MTG5334' Alıntı: Beyler botu kullananlar memnunmu kupa düşürüyomu hızı iyimi sürekli yeniden başlatıyomu Genişletmek için tıkla ... BEN SU AN BROKEN KULLANIYORUM COK SIKAYETCI DEGILIM SIMDILIK COC OLANA KADAR 7.1 DE SORUN YASIYORLARSA BROKEN KULLANABILIRLER
BLade AzraiL Üye Konu Sahibi baronsavas' Alıntı: Hicbir eylemde bulunulmadi diyip donuyo bot sorun ne Genişletmek için tıkla ... botu calistiramamissin adamim
baronsavas' Alıntı: Hicbir eylemde bulunulmadi diyip donuyo bot sorun ne Genişletmek için tıkla ... botu calistiramamissin adamim
BLade AzraiL Üye Konu Sahibi basicx' Alıntı: BEN SU AN BROKEN KULLANIYORUM COK SIKAYETCI DEGILIM SIMDILIK COC OLANA KADAR 7.1 DE SORUN YASIYORLARSA BROKEN KULLANABILIRLER Genişletmek için tıkla ... aynen suha abi siteyle iletisimde olim bende guncel surum cikarirlarsa onu yuklim.
basicx' Alıntı: BEN SU AN BROKEN KULLANIYORUM COK SIKAYETCI DEGILIM SIMDILIK COC OLANA KADAR 7.1 DE SORUN YASIYORLARSA BROKEN KULLANABILIRLER Genişletmek için tıkla ... aynen suha abi siteyle iletisimde olim bende guncel surum cikarirlarsa onu yuklim.
baronsavas Üye yasmos' Alıntı: botu calistiramamissin adamim Genişletmek için tıkla ... Dostum bot calisiyo bi kac saldiri sonra telden pc ye baglandigimda bu hata ile karsilasiyorum Broken icin diyorum
yasmos' Alıntı: botu calistiramamissin adamim Genişletmek için tıkla ... Dostum bot calisiyo bi kac saldiri sonra telden pc ye baglandigimda bu hata ile karsilasiyorum Broken icin diyorum
BLade AzraiL Üye Konu Sahibi baronsavas' Alıntı: Dostum bot calisiyo bi kac saldiri sonra telden pc ye baglandigimda bu hata ile karsilasiyorum Broken icin diyorum Genişletmek için tıkla ... hangi hata ?
baronsavas' Alıntı: Dostum bot calisiyo bi kac saldiri sonra telden pc ye baglandigimda bu hata ile karsilasiyorum Broken icin diyorum Genişletmek için tıkla ... hangi hata ?
baronsavas Üye yasmos' Alıntı: hangi hata ? Genişletmek için tıkla ... Hic bi eylemde bulunulmadi hatasi. Bot stopa bastigimda bot yanit vermiyo sonlandir geliyo
yasmos' Alıntı: hangi hata ? Genişletmek için tıkla ... Hic bi eylemde bulunulmadi hatasi. Bot stopa bastigimda bot yanit vermiyo sonlandir geliyo
BLade AzraiL Üye Konu Sahibi baronsavas' Alıntı: Hic bi eylemde bulunulmadi hatasi. Bot stopa bastigimda bot yanit vermiyo sonlandir geliyo Genişletmek için tıkla ... telden pc ye baglandiginda DC oldugu icin yapabilir sanirsam. suan bnmde hesap sirkette acik baglanacaktim oyle birsey varsa baglanmiyim
baronsavas' Alıntı: Hic bi eylemde bulunulmadi hatasi. Bot stopa bastigimda bot yanit vermiyo sonlandir geliyo Genişletmek için tıkla ... telden pc ye baglandiginda DC oldugu icin yapabilir sanirsam. suan bnmde hesap sirkette acik baglanacaktim oyle birsey varsa baglanmiyim
baronsavas Üye yasmos' Alıntı: telden pc ye baglandiginda DC oldugu icin yapabilir sanirsam. suan bnmde hesap sirkette acik baglanacaktim oyle birsey varsa baglanmiyim Genişletmek için tıkla ... Bende disardayim suan. Disardan 2dir baglaniyorum teamden ayni hata
yasmos' Alıntı: telden pc ye baglandiginda DC oldugu icin yapabilir sanirsam. suan bnmde hesap sirkette acik baglanacaktim oyle birsey varsa baglanmiyim Genişletmek için tıkla ... Bende disardayim suan. Disardan 2dir baglaniyorum teamden ayni hata
BLade AzraiL Üye Konu Sahibi baronsavas' Alıntı: Bende disardayim suan. Disardan 2dir baglaniyorum teamden ayni hata Genişletmek için tıkla ... cozemedim hocam ya malesef :/ bnm bot guzel calisiyor. saat 17.00 den beri basinda kimse yok hic baglanmadim. baska hesapla bi köye girip baktim kupa ve ganimet kasmiş
baronsavas' Alıntı: Bende disardayim suan. Disardan 2dir baglaniyorum teamden ayni hata Genişletmek için tıkla ... cozemedim hocam ya malesef :/ bnm bot guzel calisiyor. saat 17.00 den beri basinda kimse yok hic baglanmadim. baska hesapla bi köye girip baktim kupa ve ganimet kasmiş
Harnavala61 Üye sunun ayarlarını atın yenıden bu bot savasmıyor yaw anca arıyor yarım mılyon gıttı (:
BLade AzraiL Üye Konu Sahibi babaeski61' Alıntı: sunun ayarlarını atın yenıden bu bot savasmıyor yaw anca arıyor yarım mılyon gıttı (: Genişletmek için tıkla ... videonun altindaki fotoyuda bi dene. 1m altinimi yedi 7.1 i sildim broken 3.0.5 suan cok iyi bir sekilde calisiyor.
babaeski61' Alıntı: sunun ayarlarını atın yenıden bu bot savasmıyor yaw anca arıyor yarım mılyon gıttı (: Genişletmek için tıkla ... videonun altindaki fotoyuda bi dene. 1m altinimi yedi 7.1 i sildim broken 3.0.5 suan cok iyi bir sekilde calisiyor.