Uygulama Clash Of Clans XmodGames Uygulaması Kullanımı ve Sorular

Sponsorlu Bağlantılar

mgo26

mgo26

Üye
Yav ben s4 mini kullaniyorum ve cihazimda rootlu ama play storeye xmodgames yazinca cikmiyor farkli seyler cikiyor bende internetten apk sini indirdim oyunu installed de yaptim acildi ama search switche basinca hicbisi yapmiyor ve herkezden farkli get trophy falan da diyor ama program calisiyor cunku sahte saldiri yapabiliyorum ama miktar yazip search switche basinca hicbi degisiklik olmuyir kalkani da kirdim hicbi fayda yok lutfen yardimci olun kafayi yicem :-(
Hocam o sıkıntı guncelleme yuzunden yukaridaki arkadasa yazdim xmodgamesi ac clash of clansa tikla sag altta histori ye tikla assagidada resimdeki guncellemeyi yükle o zaman olur

KFCCreeperTr

Üye
Merhaba arkadaşlar,
BlueStacks SuperSu indirdim.Yani BlueStacks'ım rootludur fakat bluestacks'a Xmodgames kurup açdığım zaman Xmodgames donup kalıyor 12dk bekledim fakat yine cevap alamadım Root olduğu halde neden açılmayıp donuyor ? yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar,
BlueStacks SuperSu indirdim.Yani BlueStacks'ım rootludur fakat bluestacks'a Xmodgames kurup açdığım zaman Xmodgames donup kalıyor 12dk bekledim fakat yine cevap alamadım Root olduğu halde neden açılmayıp donuyor ? yardımlarınızı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ayvalıkonur
mgo26

mgo26

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Sistem kaldirmiyor da ondan eyer imkanın varsa pc hafizandan8 gb falan ayir ona android işletim sistemi kur root at oyle kullan

KFCCreeperTr

Üye
Sistem kaldirmiyor da ondan eyer imkanın varsa pc hafizandan8 gb falan ayir ona android işletim sistemi kur root at oyle kullan
daha ayrıntılı anlatırmısınız lütfen

sebo7

sebo7

Üye
keyfe keder

Son düzenleme:
xvoldemortx3

xvoldemortx3

Üye
Şuan xmod games calisiyormu

sebo7

sebo7

Üye
evet

sebo7

sebo7

Üye
oyunu veya xmodu tekrar güncelle şuan sıkıntı yok

xvoldemortx3

xvoldemortx3

Üye
oyunu veya xmodu tekrar güncelle şuan sıkıntı yok

Hocam güncel ama yok ya kafayı yicem xmod da güncel clash da fakat x işaret çıkıyor altini falan ayarliyorum olmuyor yada şans atack yapıyorum başka köyleri deneyemiyorum :(

byAndroid

byAndroid

Üye
Klan iyiymiş 112 savaş kazanmisiniz helal

• Beğen
Tepkiler: sebo7
xvoldemortx3

xvoldemortx3

Üye
Yardım mm mm
Yardım mm mm

sebo7

sebo7

Üye
telefon ney?

xvoldemortx3

xvoldemortx3

Üye
GMD 2

JackDani

Üye
Kendi sitesinde de söylüyor arkadaşlar x86 tabanlı sistemlerde çalışmıyor uygulama. intel işlemcisini kullanan bluastats asus zenfone falan denemeyin bosuna. emulatör üstüne kurulan android de de çalışmaz

Klan arayan varmı? Sağlam oynamasını bilen Aktif savaşçı arkadaşları klanımıza bekleriz. klan etiketi yukarıda yazıyor.
Selam klan kalelerine ne atıyorsunuz acaba öğrenebilir miyim?

sebo7

sebo7

Üye
1 cadı üstüne okçu genelde ama bazen full büyücü yada tazı bazende golem attığımız oluyor :)
Hocam güncel ama yok ya kafayı yicem xmod da güncel clash da fakat x işaret çıkıyor altini falan ayarliyorum olmuyor yada şans atack yapıyorum başka köyleri deneyemiyorum :(
Ben simdi yukledim search bende de calsimior ancak sand box attack calisiyor. Sorun xmod da sanrm mail attim bakalim belki mtk islemciyle skintilidir

byAndroid

byAndroid

Üye
Biz de ejder atiyoz kalelere en faydalisi hangisi oluyor acaba

mgo26

mgo26

Üye
1 cadı üstüne okçu genelde ama bazen fu ll büyücü yada tazı bazende golem attığımız oluyor :)

Ben simdi yukledim search bende de calsimior ancak sand box attack calisiyor. Sorun xmod da sanrm mail attim bakalim belki mtk islemciyle skintilidir
Hocam search calismiyorsa ne yapilmasi gerektiğini yukarida anlattim ama yinr anlatayim
Xmodgamesi ac clash of clans a tikla sag alt kosede history butonuna tikla surunu alttaki gibi sec

• Beğen
Tepkiler: sebo7
sebo7

sebo7

Üye
evet yükledim suan çalıştı sağolasın dostum :)
Biz de ejder atiyoz kalelere en faydalisi hangisi oluyor acaba
ejderi kalede çıkarmak çok kolay. O nedenle biz ejder atmıyoruz. kaleyi bosaltması zor koylere genelde okcu büyücü cadı atılması kalenin boşatlılması sırasında baya zaman kaybına neden oluyor sizde öyle yapın. asker bağışı az ise büyücü okcu isteyin asker bagısı iyiyse cadı okcu en iyisi suan

Üst Alt