Sucrofe
Üye
Benim köy çok ezik ya.
Oyunu bırakmıştım ama 2 gün önce arkadaşlarım sayesinde geri döndüm ve seri şekilde altın kasarak 2 milyon altın yapıp köy binası inşaatlarına başladım; 8 level olacak 1 hafta sonra. Bir daha da yükseltmeyi düşünmüyorum savunmayı adam etmeden. Zaten yükseltme nedenim kara iksir yapma isteğimden kaynaklıydı barbar kral almak için ama taş biriktirerek de alabilirim. 3 işçim var ve önerilerinizi bekliyorum.
Derecen var mı?
119 Lvl
Atabilecek misin [emoji4]Evet yanlış eklemişim diğeri tablette
8. Seviye savunma mı istiyorsunAtabilecek misin [emoji4]
Hayır 7 [emoji16]8. Seviye savunma mı istiyorsun
Sait abi ben nasıl bir ayar çekeyim? 8 aydır bu dizilimle gidiyorum sürekli 1500 lerde kalıyorum düşürsem çıkıyor çıkarsam tekrar 1500 civarına geliyor
Tamam ozaman onada çaremiz varHayır 7 [emoji16]
Abi tapatalktan nasıl linkli resme bakabilirim yapamadim [emoji16]Ortaya koy düzeni köşelerden her şekilde öfke büyüsü ile yıkılırsıntavsiyedir
Tamam ozaman onada çaremiz varbu resim 7.seviye köy azdeğişiklik yaparsın sabır ister savunma güçlendimi kolay klay girilmez denenmiştir
https://www.maxicep.com/forum/attachments/image-jpg.186789/
Teşekkürler Kral[emoji16]Buyrun hizmette sınır yok
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kristal ligteyim kardes. Yardimci olurum her türlüDerecen var mı?Bana öneride bulunur musun?
Ha şöle kristal kardeşlerden de şöyle savunma tatktikleri alalımKristal ligteyim kardes. Yardimci olurum her türlü
Abi paylaştığın düzende büyünün ordan saldirirlarsa kolaylıkla alırlar ganimeti [emoji20]Ha şöle kristal kardeşlerden de şöyle savunma tatktikleri alalım
Benim köy çok ezik ya.
Oyunu bırakmıştım ama 2 gün önce arkadaşlarım sayesinde geri döndüm ve seri şekilde altın kasarak 2 milyon altın yapıp köy binası inşaatlarına başladım; 8 level olacak 1 hafta sonra. Bir daha da yükseltmeyi düşünmüyorum savunmayı adam etmeden. Zaten yükseltme nedenim kara iksir yapma isteğimden kaynaklıydı barbar kral almak için ama taş biriktirerek de alabilirim. 3 işçim var ve önerilerinizi bekliyorum.
Öneri istiyorum sadece. Hep köy binası üzerine oynadım ama bu sondu, 8 level olacak 1 hafta sonra. Zaten amacım da kara iksir üretmekti ve 8 level yaptıktan sonra onu inşa edeceğim. Bana herhangi bir önerin var mı savunma hakkında? Ve sence taşlarla barbar kralı almalı mıyım? 3 işcim var.Kristal ligteyim kardes. Yardimci olurum her türlü
Öneri istiyorum sadece. Hep köy binası üzerine oynadım ama bu sondu, 8 level olacak 1 hafta sonra. Zaten amacım da kara iksir üretmekti ve 8 level yaptıktan sonra onu inşa edeceğim. Bana herhangi bir önerin var mı savunma hakkında? Ve sence taşlarla barbar kralı almalı mıyım? 3 işcim var.
Daha oyunun başındasın @kaplankadir27
Ayrıca orta kısıma doğru düzen kur kenardan 20 Okçu ile ganimetlerin gider
Şu an zaten köy binasını koru ve orta kısımda kur inşayı ilerlediğinde gerekenleri söyleriz.biraz taktik verirmisiniz
teşekkürlerŞu an zaten köy binasını koru ve orta kısımda kur inşayı ilerlediğinde gerekenleri söyleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?