Hediyelerin O ağaçların yanında çıktığı için mi kesmeyelimO hediye paketlerinden extra birşey çıkacağını düşünmüyorum. Clash of clans forumunda o paketler hakkında bir bilgi yok. Sadece ağaçları kesmeyin yeter
Bugün bi anda 7 tane hediye paketi geldi toplam 14 tane hediye paketi var
bana daha 1-2 kere geldi abi yabanada 17 tane hediye paketi gelmişsüslü ağaçları kesmeyince altına hediye paketi geliyor.Sürekli paketleri açıyorum yenisi geliyor.

Çıkıyor mu ? Yazarsan ona göre bende kaldıracağım.Bence şimdiden hepsini açmak lazım ki yerine hemen çıksın, böylelikle birikiyor. Şuan bende 11 tane var, açsam 55 bin geliyor. Yarın bir daha çıksa vs. Bence çıktığı anda açmak lazım.
EDİT: Biraz önce 11 tane hediye kutumu açtım, bakalım çıkacak mı bir daha?
Çıkıyor mu ? Yazarsan ona göre bende kaldıracağım.
90 level hesabın en fazla ediceği 150 lira bence 10. Seviye köy binası yapıp savunmaları falan yükselt çok daha fazla paraya satarsın.90lv çar yapıp satsam,gidip yeni batarya almak zorunda kalıcam, bataryayı bitirir bu oyun
80-90a batarya alsak kar ediyoz gene90 level hesabın en fazla ediceği 150 lira bence 10. Seviye köy binası yapıp savunmaları falan yükselt çok daha fazla paraya satarsın.
ama değmez pek1yılı 2-3 ay geçti baya zevk ala ala oynuyorum bağımlılık yapıyor80-90a batarya alsak kar ediyoz geneama değmez pek