Haber Clash Of Clans Oyunu Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
O hediye paketlerinden extra birşey çıkacağını düşünmüyorum. Clash of clans forumunda o paketler hakkında bir bilgi yok. Sadece ağaçları kesmeyin yeter

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
O hediye paketlerinden extra birşey çıkacağını düşünmüyorum. Clash of clans forumunda o paketler hakkında bir bilgi yok. Sadece ağaçları kesmeyin yeter
Hediyelerin O ağaçların yanında çıktığı için mi kesmeyelim

Yönetici tarafından düzenlendi:
vaterfa

vaterfa

Üye
bende de 2 agac var, ayni paketi 2 3 sefer actim hep 5000 iksir cikti ilerde degisirse iyi olur aslinda

sacid589

sacid589

Üye
Bugün bi anda 7 tane hediye paketi geldi toplam 14 tane hediye paketi var

caps6

caps6

Üye
banada 17 tane hediye paketi gelmiş :D süslü ağaçları kesmeyince altına hediye paketi geliyor.Sürekli paketleri açıyorum yenisi geliyor.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Açalım mı o zaman geldiği an? Ben biriktiriyorum.

marist

marist

Üye
Benim suan 18 tane olmuş :D bari bazılarında yeşil taş çıksa veya yüksek miktarda altın yada iksir 5000 iksir nedir Allah aşkına

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Bence şimdiden hepsini açmak lazım ki yerine hemen çıksın, böylelikle birikiyor. Şuan bende 11 tane var, açsam 55 bin geliyor. Yarın bir daha çıksa vs. Bence çıktığı anda açmak lazım.

EDİT: Biraz önce 11 tane hediye kutumu açtım, bakalım çıkacak mı bir daha?

Son düzenleme:
orqeneral

orqeneral

Üye
şuanki klanım türkish empire alım +100 saygılar

sacid589

sacid589

Üye
Bence şimdiden hepsini açmak lazım ki yerine hemen çıksın, böylelikle birikiyor. Şuan bende 11 tane var, açsam 55 bin geliyor. Yarın bir daha çıksa vs. Bence çıktığı anda açmak lazım.

EDİT: Biraz önce 11 tane hediye kutumu açtım, bakalım çıkacak mı bir daha?
Çıkıyor mu ? Yazarsan ona göre bende kaldıracağım.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sacid589

MaxipmaN

Üye
90lv çar yapıp satsam,gidip yeni batarya almak zorunda kalıcam, bataryayı bitirir bu oyun

• Beğen
Tepkiler: orqeneral
sacid589

sacid589

Üye
90lv çar yapıp satsam,gidip yeni batarya almak zorunda kalıcam, bataryayı bitirir bu oyun
90 level hesabın en fazla ediceği 150 lira bence 10. Seviye köy binası yapıp savunmaları falan yükselt çok daha fazla paraya satarsın.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Bu Clash of Clans'ta çok para var. :eller:

MaxipmaN

Üye
90 level hesabın en fazla ediceği 150 lira bence 10. Seviye köy binası yapıp savunmaları falan yükselt çok daha fazla paraya satarsın.
80-90a batarya alsak kar ediyoz gene :ehe ama değmez pek

0MG90

0MG90

Üye
Bu oyun yüzünden şarj dayanmıyor :'(

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
sacid589

sacid589

Üye
Valla bi savaş yapiyim diyorum rahat bi %7 şarj gidiyor

0MG90