Haber Clash Of Clans Oyunu Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Yok usta calismadi calisti gibi gorunuo

lazye

lazye

Üye
Gençler konuyala alakasi yok ama siber saldirilar baslamiş
1. Dunya siber savasi

lazye

lazye

Üye
Ağ saldirilari söyle paylasim linki

Canli anlik saldirilar sagdakiler saldirilar soldakiler saldirilanlar

Yönetici tarafından düzenlendi:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam konu dışına çıkmayalım :cool :polis:

• Beğen
Tepkiler: lazye
lazye

lazye

Üye
Tmm daha yazmicam yasak oldugunu biliyodum zaten k.b :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
vaterfa

vaterfa

Üye

bende son durum bu sekilde biraz daha beklesek mi acaba

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Yine bakım vardı.

Cimrilik yapıp sadece iksir toplayıcının üretiminin 1 taşla 1 günlüğüne 2 katına çıkartmasını sağlayan Supercell "yapmışken tam yapalım" dedi ve altın madenlerinin ve kara iksir sondasının üretimi de artık 1 taşla 1 günlüğüne 2 katına çıkartmasını sağladı. 7 Ocak'a kadar sürecek.

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
7 Ocak'a kadar 1 elmasla iki kat. :)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Her şey iyi güzel de benim 2 kara iksir sondam var, birisi 2 level birisi ise 3 levele yükseliyor ve 2 günü var yükselmenin bitmesi için. Kısaca bir kara iksir sondam 2 gün bu etkinlikten yararlanamayacak. [emoji19] Supercell burada haksızlık yapıyor, önceden söyleyeydin iyiydi. :birak: Bu bakımla beraber 4 noel ağacım oldu. :cool

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Her şey iyi güzel de benim 2 kara iksir sondam var, birisi 2 level birisi ise 3 levele yükseliyor ve 2 günü var yükselmenin bitmesi için. Kısaca bir kara iksir sondam 2 gün bu etkinlikten yararlanamayacak. [emoji19] Supercell burada haksızlık yapıyor, önceden söyleyeydin iyiydi. :birak: Bu bakımla beraber 4 noel ağacım oldu. :cool
Valla benimkiler 6 lv catir catir veriyor saattr 200ü :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ee bugün 31 Aralık, ne zaman keseceğiz bu noel agaçlarını?

• Beğen
Tepkiler: lazye
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Haberlerde "süslü ağaçları kesme" diyordu. Supercell'in duyuru yapması lazım veya belki o noel ağaçlarını kesmeme nedeni hediye kutuları da olabilir, bilemiyorum.

marist

marist

Üye
Haberlerde "süslü ağaçları kesme" diyordu. Supercell'in duyuru yapması lazım veya belki o noel ağaçlarını kesmeme nedeni hediye kutuları da olabilir, bilemiyorum.
Tabiki hediye için, yoksa istediğin zaman kesebiliyorsun yada hiç kesmeyebilirsin.

0MG90

0MG90

Üye
Haberler kısmından söylerler.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Hediyr kutusundan kasitlsri o hediye paketleri. Her ne kadar isimize yaramada da dusuk lvlli arkadaslarin isine epey yariyor :D

vaterfa

vaterfa

Üye
az once bi kac kutunun kayboldugunu gordum galiba oyle bisey farkeden var mi