Haber Clash Of Clans Oyunu Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Gelecegim zmn ben sana ozelden yazarim sen bana davet atarsin

sacid589

sacid589

Üye

Herkesi beklerim çok sağlam klan :sopa:

Son düzenleme:
caps6

caps6

Üye
duvarları iyiki tamamlamışım :D bu güncellemeyle artık 8 seviye duvarlar iksirle yükseltilebiliyor.Duvarlarını çoğunun iksir sayesinde yükseltmiştim.

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Sen de haklısın

caps6

caps6

Üye
bu oyunda çok klan denedim güçlü klanda olunca asker bağışı,asker seviyesi iyi oluyorda klan savaşları zor.Bazılarında ejder yada golemle saldırmayı zorunlu tutuyorlar.Öyle olunca ganimet toplayamıyorsun:D Aldıkların klan savasına gidiyor.Birde yıldız kazanması zor oluyor.Profilde klan savaşı başarıları geride kalıyor.En iyisi seviyeye göre klana katılmak.

• Beğen
Tepkiler: gss_adnan
Sucrofe

Sucrofe

Üye

2. kez yılbaşı paketiyle beraber yılbaşı ağacı çıkıyor. İlkinde pakete basınca direk yok oldu ve iksir gelmişti. Şimdi bassam mı yine yoksa yılbaşını mı beklesem? 2 tane yılbaşı ağacı ve 1 tane de yılbaşı paketi var.

sacid589

sacid589

Üye

2. kez yılbaşı paketiyle beraber yılbaşı ağacı çıkıyor. İlkinde pakete basınca direk yok oldu ve iksir gelmişti. Şimdi bassam mı yine yoksa yılbaşını mı beklesem? 2 tane yılbaşı ağacı ve 1 tane de yılbaşı paketi var.
Bendede aynısı ama ben paketi açtım :) 5000 iksir verdi

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Yılbaşını bekleyeyim o zaman, daha iyi bir şey gelir belki. Bunla beraber 2 noel ağacım oldu. [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Nextman
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Bn 1 tanesini kestim yoksa 3 olcakti ☺

Son düzenleme:
caps6

caps6

Üye
bende paketi açtım.Hiç sormadan açıyor saçma sapan yerlere denk geliyor:D

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Bugün itibari ile 3 milyon altın kastım mor iksir ve kara iksir cabası

sacid589

sacid589

Üye
Yine paket geldi bu sefer tıklamıcam

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Şuan 2 tane noel ağacım ve 4 tane hediye kutum var, eğer hiç açmamış olsaydım 6 hediye kutum olacaktı. [emoji19] @Nextman hediye kutuları açılmalı mı sence?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şuan 2 tane noel ağacım ve 4 tane hediye kutum var, eğer hiç açmamış olsaydım 6 hediye kutum olacaktı. [emoji19] @Nextman hediye kutuları açılmalı mı sence?
Açılmasa iyi olur zaten iksir veriyor, özellikle noel ağacı kesenler bir daha çıkıyor falan diye belirtmişler. Oyun forumunda yeni yıl veya sonraki günlerde altına dönüşeceği yönünde söylentiler var.

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe
marist

marist

Üye
Ne zaman kaldıralım bende rahat bi 40 tane çam ağacı var biriktirdim kenarlarda
Bende biriktirmiştim onların dönüşeceğini sanıyordum ama yeniler çıkıyor.

Bu arada hediye kutulari açılmazsa kayboluyor mu? 3 noel ağacı 7 hediye paketim var.