Alimler +100 diyo sorun olur mu ben 50 küsürüm deLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Herkesi beklerim çok sağlam klan![]()
90 üstü olsan iyi olurdu kardeşAlimler +100 diyo sorun olur mu ben 50 küsürüm de
Almıyor musun yani [emoji17]90 üstü olsan iyi olurdu kardeş
Ben yetisemedim ya [emoji20]duvarları iyiki tamamlamışımbu güncellemeyle artık 8 seviye duvarlar iksirle yükseltilebiliyor.Duvarlarını çoğunun iksir sayesinde yükseltmiştim.
Olur farketmezGelecegim zmn ben sana ozelden yazarim sen bana davet atarsin
Klan benim değilki yoksa alırım yani ne demekAlmıyor musun yani [emoji17]
Ben yetisemedim ya [emoji20]
Aldıkların klan savasına gidiyor.Birde yıldız kazanması zor oluyor.Profilde klan savaşı başarıları geride kalıyor.En iyisi seviyeye göre klana katılmak.Bendede aynısı ama ben paketi açtım
2. kez yılbaşı paketiyle beraber yılbaşı ağacı çıkıyor. İlkinde pakete basınca direk yok oldu ve iksir gelmişti. Şimdi bassam mı yine yoksa yılbaşını mı beklesem? 2 tane yılbaşı ağacı ve 1 tane de yılbaşı paketi var.
5000 iksir verdiAçılmasa iyi olur zaten iksir veriyor, özellikle noel ağacı kesenler bir daha çıkıyor falan diye belirtmişler. Oyun forumunda yeni yıl veya sonraki günlerde altına dönüşeceği yönünde söylentiler var.Şuan 2 tane noel ağacım ve 4 tane hediye kutum var, eğer hiç açmamış olsaydım 6 hediye kutum olacaktı. [emoji19] @Nextman hediye kutuları açılmalı mı sence?
Bende biriktirmiştim onların dönüşeceğini sanıyordum ama yeniler çıkıyor.Ne zaman kaldıralım bende rahat bi 40 tane çam ağacı var biriktirdim kenarlarda