Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

by-fattaci

by-fattaci

Üye
evet kesinlikle bizzat denedim ölü köylere saldırı yapmıyor

stuxnet

stuxnet

Üye
Attığım resime cevap verebilecek biri var mı ?

jenerist

Üye
ölü köylere saldırı yapıyor hatta güzelde çalıyor ama sadece madenlere daldığı için kupa düşürüyor son 3 saldırı 3ünüde kaybetti ganimeti aldı ama kupa düştü böyle giderse kupa kalmıcak

atraksiyon_show

Üye
ölü köye saldırdım sıkıntı yok şuan bende.

Zamazingo1234

Üye
peki dead base deki 2 seçenek var hangisi tikli kalmalı?

* Need all requirements Mİ?
* Need only one requirements Mİ?

Need all işaretlersen mesela 150k iksir 150k altın sınırı koydun ikisinide aynı köyde bulmadan dalmaz
Need only one işaretlersen 150k iksir ama 10k altın olsa bile iksir için dalar köye veya altın vardır iksir yoktur

by-fattaci

by-fattaci

Üye
Need only one requirements bu işaretli olursa ölü köylere saldırı yapıyor doğru ama örneğin iki kışla dev ik kışla okcu basıyor ama dev kullanmıyor

atraksiyon_show

Üye
Need only one requirements bu işaretli olursa ölü köylere saldırı yapıyor doğru ama örneğin iki kışla dev ik kışla okcu basıyor ama dev kullanmıyor

Need only one requirements işaretli olursa Dead base de örnek veriyorum 180000 Gold 180000İx

Dead Base de Mın Gold 180000 Mın Elixir 180000 iken, Need only one requirements olmasına rağmen 132bın ıksır 65bın altınlık koye saldırıyor.

EmirhanA.

Üye
Şu kupa olayına çözüm bulamazlarsa günde 1 saat kupa kasmakla uğraşcam:hmmm

RamPold

Üye
arkadaşlar herhangi biriniz şunu başka bi indirme sitesine upload etse olurmu rica etsem yaa ben mega dan dosya indiremiyorum
ClashBot_7.1.zip 2.6 MB

ındıremıyenler ıcın
bınaları otomatık buluyor
Saldırı ayarlarınızız yapıyorsunuz
fakat sımdıkı sorun botu durdugunuz zaman tekrar baslat dedıgınızda baslamada sıkıntı var
ılk saldırıyı yapım cok ıyı saldırdı sıkıntı gorulmuyor ılk izlenimlerim bunlar

kardeş şu dosya yı rica etsem başka bi indirme sitesine upload edermisin ben mega dan dosya indiremiyorum lütfen

by-fattaci

by-fattaci

Üye
arkadaşlar herhangi biriniz şunu başka bi indirme sitesine upload etse olurmu rica etsem yaa ben mega dan dosya indiremiyorum

kardeş şu dosya yı rica etsem başka bi indirme sitesine upload edermisin ben mega dan dosya indiremiyorum lütfen

arkadaşlar devleri saldırıda kullanmıyor niye ki

burakkaya3434

Üye
gencler siteye uyelik alamıyorum. cok cetrefilli bşey. alabilen warmı ya

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
şuan için tek çare brokenbot.cocbot gelene kadar buna mahkumuz :çay:

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
arkadaslar ettim ya biraz okusaniz