EmirhanA.
Üye
O konuda bi fikrim yok fakat bende need only seçeneği işaretlipeki dead base deki 2 seçenek var hangisi tikli kalmalı?
* Need all requirements Mİ?
* Need only one requirements Mİ?
O konuda bi fikrim yok fakat bende need only seçeneği işaretlipeki dead base deki 2 seçenek var hangisi tikli kalmalı?
Bende yapıyor benimde blustacksin kapanma sorunu var ne ile ilgili olabilirevet kesinlikle bizzat denedim ölü köylere saldırı yapmıyor
Sana zahmet bana regedit exedeki sayı ayarlarını söyleyebilir misinölü köye saldırdım sıkıntı yok şuan bende.
peki dead base deki 2 seçenek var hangisi tikli kalmalı?
Sana zahmet bana regedit exedeki sayı ayarlarını söyleyebilir misin
Evet onları soruyordum hallettim,ilginiz için teşekkürler yinedehocam regedit deki ekran cozunurluk ayarlarını mı soruyorsun?

Need only one requirements bu işaretli olursa ölü köylere saldırı yapıyor doğru ama örneğin iki kışla dev ik kışla okcu basıyor ama dev kullanmıyor
Need only one requirements bu işaretli olursa ölü köylere saldırı yapıyor doğru ama örneğin iki kışla dev ik kışla okcu basıyor ama dev kullanmıyor
ClashBot_7.1.zip 2.6 MB
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ındıremıyenler ıcın
bınaları otomatık buluyor
Saldırı ayarlarınızız yapıyorsunuz
fakat sımdıkı sorun botu durdugunuz zaman tekrar baslat dedıgınızda baslamada sıkıntı var
ılk saldırıyı yapım cok ıyı saldırdı sıkıntı gorulmuyor ılk izlenimlerim bunlar
arkadaşlar herhangi biriniz şunu başka bi indirme sitesine upload etse olurmu rica etsem yaa ben mega dan dosya indiremiyorum
kardeş şu dosya yı rica etsem başka bi indirme sitesine upload edermisin ben mega dan dosya indiremiyorum lütfen
şuan için tek çare brokenbot.cocbot gelene kadar buna mahkumuz![]()
şuan stabil olan tek bu var.o nasıl memnun musun ondan?