Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaClash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi
tum ayarları yaptım start dedım. ıksır ve altınları topladı pesınden kıslalardakı askerı hemen cıkarmak ıcın kafasına gore tas kullandı.
ne yapmam gerekır yardımcı olurmusunuz?
tum ayarları yaptım start dedım. ıksır ve altınları topladı pesınden kıslalardakı askerı hemen cıkarmak ıcın kafasına gore tas kullandı.
ne yapmam gerekır yardımcı olurmusunuz?
dedıgını yaptım şuan Ölü köy arıyor ama bir türlü bulamıyor. acaba eksık bır sey mı yaptım saldırması ıcın?
Attack kısmında ( Attack only dead bases ) tıkını kaldırdıgımda onune ılk gelene saldırmaya basladı..
Dostum oyunla alakalı da olabilir normal oynarken de bulmadığı oluyor,attack dead base ben goldu 300000 elixiride250000 dark elixir 0
maximim th lvl de 10 benim böyle
dedıgını yaptım şuan Ölü köy arıyor ama bir türlü bulamıyor. acaba eksık bır sey mı yaptım saldırması ıcın?
Attack kısmında ( Attack only dead bases ) tıkını kaldırdıgımda onune ılk gelene saldırmaya basladı..