Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

maxi_rocker

Üye
attack kısmında end battle if no resource change seçeneğini tik atarsanız, sonuna kadar beklemez ;)

tek taraftan saldırı kısmına bir çözüm yok maalesef ama bir seçenek de yok onunla ilgili.

edebazzzz

Üye
end battle if no resource ye tik koy beklemicek artık. base skip time 2 uygundr. bilgisayarın eskiyse 4 yap.

serkant_wolf

serkant_wolf

Üye
Tmm kardes cozersen paylas bu saate bekleyenler var halledelim :)

edebazzzz

Üye
end battle if no resource ye tik koy beklemicek artık. base skip time 2 uygundr. bilgisayarın eskiyse 4 yap.

neronnuri

Üye
eyvllh kardeşim deniyorum

edebazzzz

Üye
clan kısmına geçtik.klandan asker istemek istiyosan o ekranı doldur. yoksa atla.bişeye dokunma

EmirhanA.

Üye
Dediklerinizi yaptım yine tık yok

edebazzzz

Üye
misc kısmına geçtik. kick timeout 10 uygundur.
kick timeout un altındakilere tıklama. resim mesim çekiyo. gerek yok şimdilik. tek tek incelicem onları sonra
starta basın. ben bu ayarlarla 5 saldırı yaptım. 250000 in altına düşmedim ganimette
Dediklerinizi yaptım yine tık yok
nasıl tık yok. sıkıntı ne?

donjuan444

Üye
Yaw bu bluestack çok kasıyo 4gb ram 2 gb de ekran kartı var.. Clashbotun serverına geç baglanıyo

serkant_wolf

serkant_wolf

Üye
Edebaz sende demi tek taraftan saldiriyor ganimet kaliyor sonra

Berkanbaba11

Üye
edebazzz kardeşim debug yazan bölüm ne ayak ?

ozanraki

ozanraki

Üye
ayarların hepsini hallettim sıkıntı yok saldırıda yapıyor ama anladığım kadarıyla artık bot dört bir yandanda saldırı yapmayacak madenleri kendi algılayıp direk madenlere dalacak çünkü öyle bir seçenek koyulmamış menüye yeni botumuz bu hayırlı olsun :)

serkant_wolf

serkant_wolf

Üye
Hayda tek taraftan pis oldu yaw algilamiyor madenleri denedim

edebazzzz

Üye
ayarların hepsini hallettim sıkıntı yok saldırıda yapıyor ama anladığım kadarıyla artık bot dört bir yandanda saldırı yapmayacak madenleri kendi algılayıp direk madenlere dalacak çünkü öyle bir seçenek koyulmamış menüye yeni botumuz bu hayırlı olsun :)[/QUOdirek madenlere saldırıyo. bnce iyi olmuş.

donjuan444

Üye
Clash botu açınca 1dakikada anca login oluyo

serkant_wolf

serkant_wolf

Üye
Ne yapak beklicez belki duzeltirler

Üst Alt