Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

ertce37

Üye
hobaaa :(
hobaaa :(

manhunt

Üye
sadece toplayıcılara nasıl saldırtıyorsun kardeş
strategies kısmında saldırı seçeneklerinde var sadece toplayıcıların kısmına saldır diye. ki ben öyle yaptım 4-5 saat oldu 3 er milyon ganimet kastım.

pusludeniz88

pusludeniz88

Üye
brokenbot 3.0 beta indirmek için kayıtlı olmak gerektiğini söylüyor . kayıt olmak istiyorsun yeni kayıtlara kapatılmış başka bi yolu varmı veya link :vur:off::duvar2:

hayal_t

hayal_t

Üye
KArdeş toplayıcılara saldırmanın ıngılızcesı ney bide tek taraftan saldırıyor 30 snde geri sonlandırıyor return home delay 30 yaptıgım halde ?

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
brokenbot 3.0 beta indirmek için kayıtlı olmak gerektiğini söylüyor . kayıt olmak istiyorsun yeni kayıtlara kapatılmış başka bi yolu varmı veya link :vur:off::duvar2:
kayit olmana gerek yok asagida indir var

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
yeni link indiremeyenlere arkadaslar

Harnavala61

Harnavala61

Üye
bu bot dığeri gibi savasmıyor kupa dusuruyor ve askerı ıyı dagıtmıyor varmı cözümü

pusludeniz88

pusludeniz88

Üye
yasmos çok saqol kardeşim:thumbup:

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
aynen cozumunu sabahtan beri her olasiligi deniyerekten yaptim olmadi 2000 kupadan 1700 e dustu sabaha 1300 u bulur gibime geliyo

salarha53

Üye
arkadaş camp yerine geldimi eroor unknow diyo tekrar kışlalara dönüyo bi yardım

salarha53

Üye
saol
bide strategies bölümünde neler yapcaz

• Beğen
Tepkiler: makmaka

Berkanbaba11

Üye
arkadaşlar boşuna broken botla ugrasmayın o bot değil tamamen bir zulüm coc botu bekliyecegiz tek çözüm bu adamlar saglam guncelleem yapmıs ki hemen botun yeni sürümünü çıkaramıyorlar bence çok bekleriz. Çünkü adam akıllı açıklama yapan yok.

salarha53

Üye
OLDU

hayal_t

hayal_t

Üye
yeni link indiremeyenlere arkadaslar
KArdeş toplayıcılara saldırmanın ıngılızcesı ney bide tek taraftan saldırıyor 30 snde geri sonlandırıyor return home delay 30 yaptıgım halde ?

salarha53

Üye
ARKADAŞ OLDU AMA BI SEFER ARAMA YAPMIYO AYARLARINI AYIRINTILI ŞEKİLDE NERDEN BULABİLİİRM

basicx

basicx

Üye
ARKADASLAR BENCE ARTIK DENEMYIN BEKLEYELIM BIR IKI GUN KUPADAN ZARAR EDICEZ. AZCIK SABIR BENDE HER YOLU DENEDIM OLMUYOR. KUPA KAYBETMEKTEN VAZGECTIK. GANIMET TOPLAYAMIYOR..

Hadizbinya

Üye
arkadaşlar broken botu indirdim harfiyen uyguladım denilenleri ama army campta sorun çıkıyor total troop capacity: error,unknown diyor dil seçeneğinde ingilizce seçin demişsiniz bende zaten tek dil var oda inglizce diğer kampları da tıkladım aynı hatayı veriyor lütfen yardımcı olurmusunuz

Üst Alt