Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

basicx

basicx

Üye
yasmos bende her sey tamam ama saldırının sonunu beklemıyor delayı 60 yaptım yıne erken kestı saldırıyı.sımdı 99 denıcem bir fikrin varmı bu konuda
yasmos bende her sey tamam ama saldırının sonunu beklemıyor delayı 60 yaptım yıne erken kestı saldırıyı.sımdı 99 denıcem bir fikrin varmı bu konuda

asd123tt

Üye
kışladan asker basmıyor benimkideee neden acaba ?????????

basicx

basicx

Üye
YOK ARKADASALR TUM AYARLARI YAPMAMA RAGMEN 97 KUPA KAYBETTIM EN IYICI COC BOTU BEKLEMEK OLMUYOR.SALDIRISI VERIMLI DEGIL ERKEN KESIYOR BITEN ASKERDE TAKILI KALIYOR. DARK BARAKADAN KAFASINA GORE ASKER BASIYOR.

• Beğen
Tepkiler: ertce37 ve edebazzzz

edebazzzz

Üye
YOK ARKADASALR TUM AYARLARI YAPMAMA RAGMEN 97 KUPA KAYBETTIM EN IYICI COC BOTU BEKLEMEK OLMUYOR.SALDIRISI VERIMLI DEGIL ERKEN KESIYOR BITEN ASKERDE TAKILI KALIYOR. DARK BARAKADAN KAFASINA GORE ASKER BASIYOR.

Bu bot daha stabil gbi ama asla iyi kasmiyor. Diğerinin yarısı kadar ancak

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
sabahtan beri bu botun uzerinde calisiyorum. cocbotun yarisi olamaz.
savasi erken bitirme sorununu cozemedim 2 taraftaki delaylari yuksekte tutsam ayni
kupa dusuyor oyle

yigit4663

yigit4663

Üye
sabahtan beri bu botun uzerinde calisiyorum. cocbotun yarisi olamaz.
savasi erken bitirme sorununu cozemedim 2 taraftaki delaylari yuksekte tutsam ayni
kupa dusuyor oyle
Misc'te Clear the field tik atın oluyo sanırsam

TheRouneN

Üye
Benim bi sorunum var botu rardan çıkarttığım zaman dosyayı açmıyor yani dosyayı açacak program vs yok sanırım win 8 kullanıyorum belki ondan olabilir çözüm varsa lütfen

Bakın resimde burda

vitto

vitto

Üye
canlar ben bişey dicem coc botla içerik ayarları ortalama aynı coc botu açın eski versiyon varya broken botuda açın ayarlarınızı ona göre yapı ve parantez artı cocbot efsane luck star namı değer oğuzhan halledecek inşallah...

ogun_1453

Üye
bot sorunsuz çalışıyor arama hızı biraz yavaş ama o sırada asker basıyor zaten sıkıntı yok. piksek 860x720 de çalışıyor.oyunu girip dili türkçeden ingilizceye çevirin.honey badge kardeşim attıgı resimlerdeki ayarları aynen yapın botu çalıştırın. sonra binaları tanımlamanızı isticek tanımlayın tamamdır(NOT: Bina tanımlarken önce tamam ı tıklayın sonra binayı tıklayın)

pusludeniz88

pusludeniz88

Üye
Yeni güncellendimi bot beyler link verebilirmisin iz

vitto

vitto

Üye
her şeyi iyide arkadaşlar ben bir şeyi bulamıyorum kupayı 800 ile 950 yaptım istediğim kupaya düşmüyo habire devam cevap verecek canlar şimdiden sağolun....
otomatik kupa düşmüyo bu
canlar cocbot diiim başka demiiiim

pusludeniz88

pusludeniz88

Üye
Vitro kardeşim nereden indiriyoruz yeni botu biliyormusun bulamiyorum

iipcan

Üye
bu bot daha ıslevsel arkadaslar sadece daha tam olarak cozemedık. saldırı seceneklerı ve destek gonderecegınız askerlerı secebılmenız guzel ozellıkler. su an tek cozemedıgım saldırıyı erken bıtırmesı. onda da yıgıt4663 kardesımızın dedıgını denemek lazım

vitto

vitto

Üye
valla bende saldırıda sıkıntı yok sadece kupada sıkıntı var ben yukarı çıkmasını istemiyom
abi ne varsa çekiyo valla buldu köyden
hemen ayarlıyom abi yetmişten sonrasına bak yorum atanların görürsün puslu kardeşim benim

edebazzzz

Üye
yiğitin dediği ağaç kutuk çıkrsa otomtk kldrmk için

iipcan

Üye
denedim malesef o da olmuyo. erken bitiriyo saldırıyı. denemeye devam

ozanraki

ozanraki

Üye
bu bot çok saçma saldırıyor ya ganimetin yarısını bırakıyor bu şekilde COC un yarısı kadar anca ganimet toplar buna kaldıysak yandık valla
ve birde troop training ayarlarını neden elleyemiyoruz hiç bi şekilde ?

burakkaya3434

Üye
ben de az önce indirdim ve kendime göre ayarlarımı yaptım. dediğiniz gibi ingilizceye ayarladım. hatta saldırı seçeneğinde toplayıcılara saldır dedim. ilk saldırısında hiçbir sorun yaşamadım. altta da çalışabiliyor. tabi ki cocbot daha iyiydi ama şimdilik birkaç gün de da işimizi görür.

Not: bütün ayarlarınızı yaptıktan sonra save butonuna basmayı unutmayınız!
sadece toplayıcılara nasıl saldırtıyorsun kardeş

ertce37

Üye
savas 37 saniye suruyor ne yaptiysam duzelmedi :(

ottomanyz

Üye
Dikkat buraya bi göz atmanizi istiyorum

Üst Alt