Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
gerek yok hocam. kral şu an yatıyor. klan kalesini de salmak istemiyorum o yüzden ayarlamadım. isteyen tabi ki seçebilir. 3 saldırıda 500k mal çaldı. son savaşta gördüm ki tek kusuru daha alınacak mal olmasına rağmen savaştan erken çıkması. ona da çözüm varsa bu bot bizi bir süre götürür.
onun çözümüde deploy speed delayları 5 yapcan.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
gerek yok hocam. kral şu an yatıyor. klan kalesini de salmak istemiyorum o yüzden ayarlamadım. isteyen tabi ki seçebilir. 3 saldırıda 500k mal çaldı. son savaşta gördüm ki tek kusuru daha alınacak mal olmasına rağmen savaştan erken çıkması. ona da çözüm varsa bu bot bizi bir süre götürür.
evet var
return home delayı 60 yap
30 du da yetmiyo

• Beğen
Tepkiler: baronsavas

tekinay

Üye
teşekkürler ben bu dediklerinizi eski bota göre bakarak ayarlamıştım sizinde detaylı anlatmanız çok güzel olmuş ellerinize sağlık. fakat klan kalesi saldırmıyor bende, sizde de aynı mı ?tüm ayarlarım sizin resimlerde gösterdiğiniz gibi teşekkürler...

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
teşekkürler ben bu dediklerinizi eski bota göre bakarak ayarlamıştım sizinde detaylı anlatmanız çok güzel olmuş ellerinize sağlık. fakat klan kalesi saldırmıyor bende, sizde de aynı mı ?tüm ayarlarım sizin resimlerde gösterdiğiniz gibi teşekkürler...
with clan ı isaretle

manhunt

Üye
şimdi return home kısmını 60 yaptım ama deploy kısmını bulamadım. sadece köy araken geçme hızı var. bakalım son değişiklikten sonra erken bitirme olayı çözülecek mi?

tekinay

Üye
with clan ı isaretle
with clan ı işaretledim hocam olmuyor. yani çok önemli değil bu şekilde de işimi görürde sizlerde varmı bu sorun diye merak ettim.

manhunt

Üye
ben denemedim ama o da olmayıversin hocam :) çoğu kişi bu botu geçici olarak kullanacak zaten.

berkaybascivan

berkaybascivan

Üye
ilk sayfadan otomatik pixel programini indir.yada anlatildigi gibi gir regedit e
yap.sonra bluest. yeniden baslat
herşey tamam regedit yaptım yeniden başlattım tek tek programın ayarlarını yaptım pcyi yeniden başlattım start diyorum restart computer hatası geliyo 860x720 yapın diye tamam diyorum bot çalışıyo ama ne belirlediğim köy binasını nede kışlaların yerini bulamıyor

magery

Üye
Bendede bot istenilen köyü bulduğunda saldırmıyor. şöyle ;
[18:47:27] Search Condition:
[18:47:27] Dead Base ( Gold: 77 And Elixir: 77; Max Townhall: 8 )
[18:47:27] Searching for match...
[18:47:29] Error: Image Search not working...
[18:47:31] (1) [G]: 77335 [E]: 84764 [D]: 352 [T]: 30 [TH]: 9-Q5, In, Live
[18:47:35] Error: Image Search not working...
[18:47:35] Error: Image Search not working...
[18:47:35] (2) [G]: 111719 [E]: 151882 [D]: 834 [T]: 16 [TH]: 8-Q8, Out, Live
[18:47:40] Error: Image Search not working...
[18:47:40] Error: Image Search not working...
[18:47:43] (3) [G]: 70629 [E]: 75487 [D]: 399 [T]: 24 [TH]: 9-Q5, In, Live
[18:47:46] Error: Image Search not working...
[18:47:46] Error: Image Search not working...
[18:47:46] (4) [G]: 37706 [E]: 10474 [D]: 318 [T]: 27 [TH]: 8-Q5, In, Live

neden sürekli İmage Search not working diyor ?

cor38

Üye

bendeki hatada bu otomatik ayarlayıcıyı indirdim regeditten yaptım bs yi yeniden başlattım pc yi yeniden başlattım düzelmedi win 8.1 kullanıyorum acaba ondanmı

rmz653

rmz653

Üye
re

bendeki hatada bu otomatik ayarlayıcıyı indirdim regeditten yaptım bs yi yeniden başlattım pc yi yeniden başlattım düzelmedi win 8.1 kullanıyorum acaba ondanmı
benimde w8 bende de böyle bişey çıktı görev yöneticisinden bluestacks ile ilgili herşeyi kapat regeditten çözünürlüğü ayarla tekrar aç

berkaybascivan

berkaybascivan

Üye

aynı sorun kardeş bende de var çözemedim

asd123tt

Üye
su kışlalardan asker basmıyor herşey tamam bi o sıkıntı var ya :S

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
geldim eve team verin yardım edim arkadaşlar

asd123tt

Üye
yasmos gönderdim ıp

edebazzzz

Üye
Bu bot çok yavaş kasiyor ya. Diğerini dort gözle bekliyoruz valla

asd123tt

Üye
yasmos kardes özel olrak yolladm ıp şifre

magery

Üye
Yasmos programın sıkıntıları arasında hiç böyle bişey geldi mi? köy arıyor fakat bulsada bulmasada saldırı yapmıyor. yardımcı olursan çok sevinirim

[18:47:27] Searching for match...
[18:47:31] (1) [G]: 77335 [E]: 84764 [D]: 352 [T]: 30 : 9-Q5, In, Live

Üst Alt