BLade AzraiL
Üye
5 5Yasmos, peki şu anki stabil Deploy Delay ayarları kaça kaç ?
5 5Yasmos, peki şu anki stabil Deploy Delay ayarları kaça kaç ?
hocam işten ciktim eve geciyorum gecince bakim.kardeş özel mesaj attım bekliyorum
stratejide asker ayarlari var kurcala bulursunSürekli okçu basıyor nasıl değiştirebilirim?
tamamdır bekliyorumhocam işten ciktim eve geciyorum gecince bakim.
Valla birebir aynısını yaptım ne kampları kontrol ediyor ne kışlarara giriyor hiç birşey yapmıyor84. sayfada gerekli şeyleri yazdım.tekrar tekrar aynı soruları belirtip mesaj kirliliği yapmayalım gençler![]()
kampların kışlaların koordinatlarını tanıttınmı oyuna?eğer tanıttıysan başka bi sorun vardır yada biyeri atlıyosundur kesin.tekrar adımları gözden geçir benceValla birebir aynısını yaptım ne kampları kontrol ediyor ne kışlarara giriyor hiç birşey yapmıyor
kaç kere tanıttım yine olmadı farklı kampları tanıttım senin resmin aynısını yaptım hepsine olmuyor köy binasını bile kontrol etmiyorkampların kışlaların koordinatlarını tanıttınmı oyuna?eğer tanıttıysan başka bi sorun vardır yada biyeri atlıyosundur kesin.tekrar adımları gözden geçir bence
vala bilemicem aklıma başka bişey gelmiyor.kaç kere tanıttım yine olmadı farklı kampları tanıttım senin resmin aynısını yaptım hepsine olmuyor köy binasını bile kontrol etmiyor
coc.bot gibi guzel savasmiyor. bi kac sorun cikabilir.Bu brokebot şuan sorunsuz mu çalışıyor ona göre indiricem yoksa coc botumu bekleyeyim ?
Müsaitsen teamdan bağlanıp bakarmısın bivala bilemicem aklıma başka bişey gelmiyor.
hocam ayarlarınızın resmini çekebilirmisiniz acabaşu an ikinci saldırıyı da yaptı bende şu an için gayet iyi savaşıyor
tamam bi bakayım. id pass yazarsın pm denMüsaitsen teamdan bağlanıp bakarmısın bi
hocam ayarlarınızın resmini çekebilirmisiniz acaba
ilk sayfadan otomatik pixel programini indir.yada anlatildigi gibi gir regedit ebeyler bende her ayarı yapıyorum start a basıyorum ve 860x720 ise restart pc yazıyo ok diyorum devam ediyo ne köy binasını nede kışlaları görüyor yardım lurtfenn
atak with king , atak with clan castle da isaretleöncelikle oyun dilini ingilizceye getirdikten sonra aşağıdaki resimdeki ayarları tam olarak doğru yaptıktan sonra botun çalışmaması için bir neden yok. bende sıkıntısız çalışıyor şu anda.