Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
84. sayfada gerekli şeyleri yazdım.tekrar tekrar aynı soruları belirtip mesaj kirliliği yapmayalım gençler :konus:

• Beğen
Tepkiler: atraksiyon_show

GuneyBey

Üye
Bu brokebot şuan sorunsuz mu çalışıyor ona göre indiricem yoksa coc botumu bekleyeyim ?

cor38

Üye
84. sayfada gerekli şeyleri yazdım.tekrar tekrar aynı soruları belirtip mesaj kirliliği yapmayalım gençler :konus:
Valla birebir aynısını yaptım ne kampları kontrol ediyor ne kışlarara giriyor hiç birşey yapmıyor

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Valla birebir aynısını yaptım ne kampları kontrol ediyor ne kışlarara giriyor hiç birşey yapmıyor
kampların kışlaların koordinatlarını tanıttınmı oyuna?eğer tanıttıysan başka bi sorun vardır yada biyeri atlıyosundur kesin.tekrar adımları gözden geçir bence

cor38

Üye
kampların kışlaların koordinatlarını tanıttınmı oyuna?eğer tanıttıysan başka bi sorun vardır yada biyeri atlıyosundur kesin.tekrar adımları gözden geçir bence
kaç kere tanıttım yine olmadı farklı kampları tanıttım senin resmin aynısını yaptım hepsine olmuyor köy binasını bile kontrol etmiyor

manhunt

Üye
ben de az önce indirdim ve kendime göre ayarlarımı yaptım. dediğiniz gibi ingilizceye ayarladım. hatta saldırı seçeneğinde toplayıcılara saldır dedim. ilk saldırısında hiçbir sorun yaşamadım. altta da çalışabiliyor. tabi ki cocbot daha iyiydi ama şimdilik birkaç gün de da işimizi görür.

Not: bütün ayarlarınızı yaptıktan sonra save butonuna basmayı unutmayınız!

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
kaç kere tanıttım yine olmadı farklı kampları tanıttım senin resmin aynısını yaptım hepsine olmuyor köy binasını bile kontrol etmiyor
vala bilemicem aklıma başka bişey gelmiyor.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Bu brokebot şuan sorunsuz mu çalışıyor ona göre indiricem yoksa coc botumu bekleyeyim ?
coc.bot gibi guzel savasmiyor. bi kac sorun cikabilir.
yukleyip yuklememek seninn kyfine klmis

manhunt

Üye
şu an ikinci saldırıyı da yaptı bende şu an için gayet iyi savaşıyor

berkaybascivan

berkaybascivan

Üye
beyler bende her ayarı yapıyorum start a basıyorum ve 860x720 ise restart pc yazıyo ok diyorum devam ediyo ne köy binasını nede kışlaları görüyor yardım lurtfenn

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
beyler bende her ayarı yapıyorum start a basıyorum ve 860x720 ise restart pc yazıyo ok diyorum devam ediyo ne köy binasını nede kışlaları görüyor yardım lurtfenn
ilk sayfadan otomatik pixel programini indir.yada anlatildigi gibi gir regedit e
yap.sonra bluest. yeniden baslat

manhunt

Üye
öncelikle oyun dilini ingilizceye getirdikten sonra aşağıdaki resimdeki ayarları tam olarak doğru yaptıktan sonra botun çalışmaması için bir neden yok. bende sıkıntısız çalışıyor şu anda.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
öncelikle oyun dilini ingilizceye getirdikten sonra aşağıdaki resimdeki ayarları tam olarak doğru yaptıktan sonra botun çalışmaması için bir neden yok. bende sıkıntısız çalışıyor şu anda.
atak with king , atak with clan castle da isaretle

manhunt

Üye
gerek yok hocam. kral şu an yatıyor. klan kalesini de salmak istemiyorum o yüzden ayarlamadım. isteyen tabi ki seçebilir. 3 saldırıda 500k mal çaldı. son savaşta gördüm ki tek kusuru daha alınacak mal olmasına rağmen savaştan erken çıkması. ona da çözüm varsa bu bot bizi bir süre götürür.

Üst Alt