Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Teknojix

Teknojix

Üye
Yaptım düzelmedi başka bir ordu kampını tanıttım düzeldi ancak çok yavaş arıyor çözümü yokmu?
tamam onuda düzelttim.

berkaybascivan

berkaybascivan

Üye
brokenbot 800x666 da mı çalışıyor ben 860x720 de çalıştıramadım

asd123tt

Üye
yasmos gönderdm ıp

Ertans

Üye
Yasmos, peki şu anki stabil Deploy Delay ayarları kaça kaç ?

NyksRuLinq

Üye
Bu Broken Botu detaylı bi şekilde anlatırmısınız ? ya hiç birşey anlamadım

@Luck Star 'da ses Soluk yok

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
860 720de calisiyor.
bende bluastacks 860x670 çok ilginç:cool
buarada brokenbot un sitesi burda :
iyi ingilizce bilen arkadaşlar yardımcı olabilir belki.

sosyal55

Üye

EmirhanA.

Üye
Sürekli okçu basıyor nasıl değiştirebilirim?

tsakif61

Üye
yasmos ,force active seçeneğini işaretledim bende hide bs seçeneği hala pasif gözüküyor.
Emirhan stratigies-troop training bölümünden raid capacity yazan yerin altında ki kısmı use barrack olarak seç yandaki kışlalar görünür hale gelir bende de aynı sorun vardı düzelttim

EmirhanA.

Üye
ordu kampı doldu ama saldırmıyor

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
botu indiren arkadaşlar ilk önce botu yönetici olarak çalıştırmayı unutmasınlar,oyunun kendi ayarlarında dil kısmından türkçe olan dili ingilizce yapıp botu başlatsınlar.şuan optimal ayarların resmini atıyorum.

NOT : tüm ayarlamalarınızı yaptıkdan sonra programdaki config kısmına gelip save diyerek yaptığınız ayarları masaüstüne kaydedin,olaki botu kapayıp açtığınızda yine config kısmından masaüstüne kaydettiğiniz .ini dosyasını load edin tekrar ayar yapmakla uğraşmayın.
Strategies kısmındaki ayarlar kendime göredir,altın iksir değerlerini,üretilen birimleri kendinize göre ayarlayıp "Save current as" diyerek o ayarınızıda kaydedin.bot bazen sapıtabiliyo ama şuan çalışan tek bot bu.yarım yamalak idare etcez :ehe

• Beğen
Tepkiler: baronsavas

tsakif61

Üye
ya arkadaşlar force active seçeneğini işaretlememe rağmen hide bs pasif gözüküyor.arka plan moduna almanın başka yolları var mı.??

Son düzenleme:

EmirhanA.

Üye
istemediğim değerlerdeki bir adama saldırdı ve savaşın tam ortasından bitirdi:blink:

Üst Alt