Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaClash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi
Sponsorlu Bağlantılar
BLade AzraiL
Üye
google playden oyunu guncelleyiniz
exp_l0it
Üye
waiting for main scrrende kalıyor yardım
Zamazingo1234
Üye
Güncelleme oldu yine eskisi gibi kışlaya girip asker basamıyor ve ordu kampından asker kapasitesini göremiyor :/
e_tore
Üye
denim ki kışlaları bile görmüyor,normal oynarken bile sıkıntı var internet kopuyor gibi oldu savaştan attı beni
BLade AzraiL
Üye
arkadaslar yeni bot yapilana kadar elle kasmaya devam edin.
adminleri sıkıstırmayın.
yenisi yapilinca paylasilir.
iyi oyunlar
onur.pek
Üye
yeni güncelleme geldi ve kışladan asker basmıyor bot calışmıyor artık. nezaman güncellenir bot acaba teşekkürler şimdiden
alışmısız botsuz olmuyor artık
takipteyiz heyecanla bekliyoruz
KİNGBOY107
Üye
güncellemeyi düzenleyecek arkadaşlardan ricam hangi dosyadaki hangi kodları değiştirmemiz gerektiğini yazarsa daha memnun olurum. ben değişiklikleri 5.7.3 üzerinde yapıyorum. en verim aldığım bot o çünkü. saygılar. iyi çalışmalar.
vitto
Üye
selamun aleykum babacan oyuna yeni güncelleme geldi ne yapcaz şimdi bilgi verebilcenmi acaba....
tamam özür gördüm şimdi yorum ları sizde olmasanız biz bi işe yaramayacağız valla şimdiden teşekkürler....
edebazzzz
Üye
Bende ara sıra koşmaları gormuyordu. Eski surumlerin kodunu degisirsek bu sorun yok oluyomu?
wodolord
Üye
SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BENİM BOT ASKER BASIYOR ORDU KAMPINDA KAÇ ASKER OLDUĞUNU GÖREMİYOR BİRDE SALDIRI YAPMIYOR
cencin123
Üye
@Luck Star bot ile ilgili haberleri bekliyoruz ....
ozanraki
Üye
bi açıklama yapılsa iyi olur daha 3 gün oldu kullanalı botu güncelleme geldi bu ne bahtsızlıktır arkadaş ya..
n1mbLee
Üye
9 aylık değilmisiniz bekleyin da dostlar adamlar gerekli açıklamayıda yapar güncellemeyide, sabırlı olun