Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
google playden oyunu guncelleyiniz

exp_l0it

exp_l0it

Üye
waiting for main scrrende kalıyor yardım

Zamazingo1234

Üye
Güncelleme oldu yine eskisi gibi kışlaya girip asker basamıyor ve ordu kampından asker kapasitesini göremiyor :/

e_tore

Üye
denim ki kışlaları bile görmüyor,normal oynarken bile sıkıntı var internet kopuyor gibi oldu savaştan attı beni

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
arkadaslar yeni bot yapilana kadar elle kasmaya devam edin.
adminleri sıkıstırmayın.
yenisi yapilinca paylasilir.
iyi oyunlar

onur.pek

Üye
yeni güncelleme geldi ve kışladan asker basmıyor bot calışmıyor artık. nezaman güncellenir bot acaba teşekkürler şimdiden

orhanblt

orhanblt

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL

xelle

Üye
alışmısız botsuz olmuyor artık :)
takipteyiz heyecanla bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL

KİNGBOY107

Üye
güncellemeyi düzenleyecek arkadaşlardan ricam hangi dosyadaki hangi kodları değiştirmemiz gerektiğini yazarsa daha memnun olurum. ben değişiklikleri 5.7.3 üzerinde yapıyorum. en verim aldığım bot o çünkü. saygılar. iyi çalışmalar.

vitto

vitto

Üye
selamun aleykum babacan oyuna yeni güncelleme geldi ne yapcaz şimdi bilgi verebilcenmi acaba....
tamam özür gördüm şimdi yorum ları sizde olmasanız biz bi işe yaramayacağız valla şimdiden teşekkürler....

edebazzzz

Üye
Bende ara sıra koşmaları gormuyordu. Eski surumlerin kodunu degisirsek bu sorun yok oluyomu?

wodolord

Üye
SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BENİM BOT ASKER BASIYOR ORDU KAMPINDA KAÇ ASKER OLDUĞUNU GÖREMİYOR BİRDE SALDIRI YAPMIYOR

cencin123

Üye
@Luck Star bot ile ilgili haberleri bekliyoruz ....

ozanraki

ozanraki

Üye
bi açıklama yapılsa iyi olur daha 3 gün oldu kullanalı botu güncelleme geldi bu ne bahtsızlıktır arkadaş ya..

• Beğen
Tepkiler: edebazzzz
n1mbLee

n1mbLee

Üye
9 aylık değilmisiniz bekleyin da dostlar adamlar gerekli açıklamayıda yapar güncellemeyide, sabırlı olun:)

baskahmet

baskahmet

Üye
Konuyu okuyanlar : 120 :o

polithe1st

Üye
az sabredin yeni script yazilip fixlenir bir sekilde

rmz653

rmz653

Üye
bot güncellendiği zaman haber verin :)

edebazzzz