Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

e_tore

Üye
bi sorun var botta bugün yaşamaya başladım savaşa girmiyor laboratuarı işaretliyip duruyor bilgisi olan varmı

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepnizden özür diliyorum kusura bakmayın benim için çok önemli bir zaman şu sıralar. Finaller ,bitirme projesi , staj derken hiç boş zamanım yok o yüzden ilgilenemiyorum. Şu andan itibaren sorunu olanlarla ilgilenebilirim. Benim botlardan 6.0 ve 6.2.3 çalışıyor başka çalışan varsa deneriz sorunu varsa hallederiz....

baronsavas

baronsavas

Üye
6.0 çalışmıyordu en son

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
çalışmıyordu ama güncelleme geldi tekrar sonra çalışır oldu ben de anlamadım. Maggybot kullanan var mı madem Türk arkadaşımız ilgileniyor onun anlatımı ekleyelim.
@mgo26

baronsavas

baronsavas

Üye
6.2.3 fena degil ama ilk göz agrım 6.0 ı hep arıyorum. müsait olunca hemen deniyecem 6.0 yı

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
bu arada bi ara Clash C# bot diye bir bottan söz etmiştim . Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılıyordu. Bu botu sakın kullanmayın tüm antivürüsler virüs olarak görüyor botu...

• Beğen
Tepkiler: yakamoz77

yakamoz77

Üye
bot açtığım aşağıdaki yazıyor ve ilerlemiyor , ilk sayfada dediklerini yaptım. belli bir süre sonra bot bluestacsa restart atıyor.
Waiting for Main Screen
bunun çözümü yokmudur, kurdğum bütün bot uygulamarında yapması garip geliyor. acil yardım.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
bot açtığım aşağıdaki yazıyor ve ilerlemiyor , ilk sayfada dediklerini yaptım. belli bir süre sonra bot bluestacsa restart atıyor.
Waiting for Main Screen
bunun çözümü yokmudur, kurdğum bütün bot uygulamarında yapması garip geliyor. acil yardım.

Bot açıkken başka bir uygulama oyun yani tam ekran kaplayan bir şey açmamanız lazım.
Bir de bu hata gizlediğinizde mi oluyor. Yoksa sorun bottadır..

by-fattaci

by-fattaci

Üye
çalışmıyordu ama güncelleme geldi tekrar sonra çalışır oldu ben de anlamadım. Maggybot kullanan var mı madem Türk arkadaşımız ilgileniyor onun anlatımı ekleyelim.
@mgo26
Tek kelimeyle müthiş hatasız kullanıyorum özelikle 2.7.2 sürümünü tavsiyemdir. Hemde Türkçe

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Tek kelimeyle müthiş hatasız kullanıyorum özelikle 2.7.2 sürümünü tavsiyemdir. Hemde Türkçe

Sahibi gelsin bi bakalım :D Yeni sürüm çıkmış bir de eskisi mi iyi acaba ?

yakamoz77

Üye
Bot açıkken başka bir uygulama oyun yani tam ekran kaplayan bir şey açmamanız lazım.
Bir de bu hata gizlediğinizde mi oluyor. Yoksa sorun bottadır..
sadece bot ve bluestacks acıkkende bu şekilde kalıyor en fazla explorer acık olsada bu şekilde kalıyor, biraz bekledikten sonra bluestacsa zaten reset atıyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
sadece bot ve bluestacks acıkkende bu şekilde kalıyor en fazla explorer acık olsada bu şekilde kalıyor, biraz bekledikten sonra bluestacsa zaten reset atıyor.

Yabancı foruma biraz bakayım çözümü yoksa başka bot buluruz sana. maggybot dene istersen birde.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
PC'ye geçtiğimde 6.2.5 sürümünü paylaşırım kardeşlerim yoğunluk nedeniyle ilgilenemedim kusura bakmayın, @Luck Star emeğine sağlık tekrar :oke:

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
sebo7

sebo7

Üye
5.7.3 çalısıyor diyorlar dogrumu

tr_acson_tr

tr_acson_tr

Üye
6.0 sürümü kurulu amma velakin
Total troop capacity training : 220
hatası veriyo asker üretmiyo bunun çözümü varmı?

mgo26

mgo26

Üye

Üst Alt