Kamplar full diyor ama atak yapmıyorRaporda camp capacity fu ll true yazisi varmi @Nevrice
Ilk mesajda ne yapmaniz gerektigi yaziyor] Checking Army Camp...
[01:44:46] - Archers 13
[01:44:49] Training Troops...
[01:44:50] Barrack 1 is not available
[01:44:53] Barrack 2 is not available
[01:44:56] Barrack 3 is not available
bu hatayı verip bluestacks ı yeniden başlatıyor
asker üretmiyor yardım edebilecek var mı ?
v6.0
Bottami full yaziyor ordu kampimdamiKamplar fu ll diyor ama atak yapmıyor
Botta full yazıyor ya her şey düzgün Çalışıyor hatta ilk ayarladığımda saldırı yaptı sonra kışlalarda asker bastı ben saldırı yapacak diye bekliyorum yapmıyor sürekli askerleri kontrol ediyor bide benim kapasite 200 ama o kontrol ederken raporda 20 yazıyorBottami fu ll yaziyor ordu kampimdami
Ilk mesajda ne yapmaniz gerektigi yaziyor
O degil guncellemeden sonra bot bozuldu calistirmak icin iki dosyayı degistirmek gerekiyor oda ilk mesajda yaziyortüm kışlaları tanıttım oraya uygun bir şekilde
Ozelden team atarsan yatdimci olmaya calisirimBotta fu ll yazıyor ya her şey düzgün Çalışıyor hatta ilk ayarladığımda saldırı yaptı sonra kışlalarda asker bastı ben saldırı yapacak diye bekliyorum yapmıyor sürekli askerleri kontrol ediyor bide benim kapasite 200 ama o kontrol ederken raporda 20 yazıyor
Kardeşim sana zahmet bana team den yardımcı olur musunBottami fu ll yaziyor ordu kampimdami
Team mi indiriyorum hocam 1 dakika beklersenizOzelden team atarsan yatdimci olmaya calisirim
Hocam duvarınıza yazdım size zahmet bakar mısınOzelden team atarsan yatdimci olmaya calisirim
Sifreyi kabul etmiyorKardeşim sana zahmet bana team den yardımcı olur musun
Team mi indiriyorum hocam 1 dakika beklerseniz
Hocam duvarınıza yazdım size zahmet bakar mısın
Bu hatanın çözümü yokmu arkadaşlar yeni sürümmü indirmek gerekiyor??6.0 sürümü kurulu amma velakin
Total troop capacity training : 220
hatası veriyo asker üretmiyo bunun çözümü varmı?
versiyon güncellemesiyle sorun çözüldü.Bu hatanın çözümü yokmu arkadaşlar yeni sürümmü indirmek gerekiyor??
6.0 kusursuz calisiyor 7/24 acik bende6.0 sürekli 70-80k lık köylere saldırıyor ayarlar 180-180 seçili olduğu halde. şuanda sorunsuz çalışıyor dediğiniz bot var mı?