by-fattaci
Üye
Uygulama - Clash of clans ücretsiz türkçe bot - MaxiCepkardeş sitesinde silinmiş sen update eder misin 3.0.3 olanı?
Sana tavsiyem 2.7.2 en stabili o bence
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulama - Clash of clans ücretsiz türkçe bot - MaxiCepkardeş sitesinde silinmiş sen update eder misin 3.0.3 olanı?
bot açtığım aşağıdaki yazıyor ve ilerlemiyor , ilk sayfada dediklerini yaptım. belli bir süre sonra bot bluestacsa restart atıyor.
Waiting for Main Screen
bunun çözümü yokmudur, kurdğum bütün bot uygulamarında yapması garip geliyor. acil yardım.
Tek kelimeyle müthiş hatasız kullanıyorum özelikle 2.7.2 sürümünü tavsiyemdir. Hemde Türkçeçalışmıyordu ama güncelleme geldi tekrar sonra çalışır oldu ben de anlamadım. Maggybot kullanan var mı madem Türk arkadaşımız ilgileniyor onun anlatımı ekleyelim.
@mgo26
Tek kelimeyle müthiş hatasız kullanıyorum özelikle 2.7.2 sürümünü tavsiyemdir. Hemde Türkçe
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni sürüm çıkmış bir de eskisi mi iyi acaba ?3.0.3 de asker bırakma bana çok sağlıklı gelmedi o yüzden dedim.Sahibi gelsin bi bakalımYeni sürüm çıkmış bir de eskisi mi iyi acaba ?
sadece bot ve bluestacks acıkkende bu şekilde kalıyor en fazla explorer acık olsada bu şekilde kalıyor, biraz bekledikten sonra bluestacsa zaten reset atıyor.Bot açıkken başka bir uygulama oyun yani tam ekran kaplayan bir şey açmamanız lazım.
Bir de bu hata gizlediğinizde mi oluyor. Yoksa sorun bottadır..
sadece bot ve bluestacks acıkkende bu şekilde kalıyor en fazla explorer acık olsada bu şekilde kalıyor, biraz bekledikten sonra bluestacsa zaten reset atıyor.
deneyemedim ancak deneriz5.7.3 çalısıyor diyorlar dogrumu

Rica ederim bekliyoruz 6.2.5PC'ye geçtiğimde 6.2.5 sürümünü paylaşırım kardeşlerim yoğunluk nedeniyle ilgilenemedim kusura bakmayın, @Luck Star emeğine sağlık tekrar ![]()

deneyemedim ancak deneriz
Rica ederim bekliyoruz 6.2.5![]()
Hocam buyuk ihtimal dogrudur cunku calismamasinin tek nedeni kislalarin rengini degistirmisler adamlar spricti duzeltmis kullaniyordur5.7.3 çalısıyor diyorlar dogrumu