Legendary.
Üye
Hocam link var mı? 6.2.3 kurdum gece 5 6 saat calistikdan sonta kışlaları bulamadı6.2.5 güzel çalışıyorsorunsuz
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hocam link var mı? 6.2.3 kurdum gece 5 6 saat calistikdan sonta kışlaları bulamadı6.2.5 güzel çalışıyorsorunsuz
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

2 3 haftadir kullanmiyordum dun denemek istedim botu tekrar.V6.2.3 ve konudaki rootlu bluestacki yukledim gece kurup yattim.5 6 saat çaliştiktan sonra kişlalari bulamamiş bot.Yardimci olabilecek var mi?
2 3 haftadir kullanmiyordum dun denemek istedim botu tekrar.V6.2.3 ve konudaki rootlu bluestacki yukledim gece kurup yattim.5 6 saat çaliştiktan sonra kişlalari bulamamiş bot.Yardimci olabilecek var mi?
maggybotu indirdim exe dosyasına tıklıyorum maggybot dışında hangi garip program varsa indirdi pc ye . reklam açıyo bir de sürekli indirdiği sırada explorerdan
Bot yazdığı için degildir onun sebebi buyuk ihtimal botun sprict ile calismasiSelam ben KnightOnline oynuyorum KnightOnline bunu hile olarak algılıyor sanırım pencere isminde bot yazdığı için bunun için bana yardımcı olurmusunuz
kardeş sitesinde silinmiş sen update eder misin 3.0.3 olanı?yeni bir bot var clash bot 3.0.3 diye aratın çıkar çok stabil ve tek tek ayar yapmaya gerek yok kendi ayarlıyor ayrıca çok hızlı maden arıyor. bide diger botlara göre daha çok maden kasıyor...
3.0.4 ü de çıkmış ama bende stabil çalışmadı