Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary.

Legendary.

Üye
6.2.5 güzel çalışıyor :oke: sorunsuz

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam link var mı? 6.2.3 kurdum gece 5 6 saat calistikdan sonta kışlaları bulamadı :)

Nevrice

Üye
Error: ımage search not workıng hatası alıyorum yardım edecek biri var mı acaba

seso41

Üye
ya herşeyi yapıyorum toplayıcıları toplarken error ımage search not working hatasını veriyor ne yapabilirm teşekkürler
ya herşeyi yapıyorum toplayıcıları toplarken error ımage search not working hatasını veriyor ne yapabilirm teşekkürler

_sniper_

Üye
clash bot 6.2.6 yayınlanmış deneyen var mı ?

baronsavas

baronsavas

Üye
Link olsaydi denerdik

Nevrice

Üye
Yav arkadaş buraya bir sıkıntımızı paylaşıyoruz ilgili kimse yok mu ya

darksiders_53

Üye
5.7.3 keske bu çalıssa ya bunun gibisi yokkkktu

mrgoxel

mrgoxel

Üye
klan bağışı istemeyi bi durduramadım bi yardım edin ya

keremm8

Üye
2 3 haftadir kullanmiyordum dun denemek istedim botu tekrar.V6.2.3 ve konudaki rootlu bluestacki yukledim gece kurup yattim.5 6 saat çaliştiktan sonra kişlalari bulamamiş bot.Yardimci olabilecek var mi?

Aynı sorun bende de var kardeş yardım edecek yok mu ?
2 3 haftadir kullanmiyordum dun denemek istedim botu tekrar.V6.2.3 ve konudaki rootlu bluestacki yukledim gece kurup yattim.5 6 saat çaliştiktan sonra kişlalari bulamamiş bot.Yardimci olabilecek var mi?

Aynı sorun bende de var kardeş yardım edecek yok mu ?

madsad

Üye
Selam ben KnightOnline oynuyorum KnightOnline bunu hile olarak algılıyor sanırım pencere isminde bot yazdığı için bunun için bana yardımcı olurmusunuz

kayhanovic

Üye
maggybotu indirdim exe dosyasına tıklıyorum maggybot dışında hangi garip program varsa indirdi pc ye . reklam açıyo bir de sürekli indirdiği sırada explorerdan

Bende de yaptı. Programı arkadaş o kadar kötü bir yere yüklemiş ki pes dedirtti. Bir sürü pop acılıyor. PCİ çökecekti. Hayır program da bir sey yok. Yüklediği yer coook dandik. Zor kurtardım pc yi.

Arkadaşım yandex var. Çok mu zor?

mgo26

mgo26

Üye
Selam ben KnightOnline oynuyorum KnightOnline bunu hile olarak algılıyor sanırım pencere isminde bot yazdığı için bunun için bana yardımcı olurmusunuz
Bot yazdığı için degildir onun sebebi buyuk ihtimal botun sprict ile calismasi

sadiozkan1985

Üye
Sürekli sorun yaşayanlara şaşırıyorum maşallah bende sorun yok :) versiyon 6.0:bigstar:

wodolord

Üye
arkadaşlar benim bot depolarda olan ganimet denk geldiğindede saldırıyor

jackalyakup

jackalyakup

Üye
antivirüs açıkken çalışmıyor. antivirüsü kapatıncada bot çalışıyo 2-3 dk sonra komple kapanıyor. bu sorunun çözümü var mı

darksiders_53

Üye
suan güncel bot yokmu

jackalyakup

jackalyakup

Üye
güncel botu kullanıyorum

sebo7

sebo7

Üye
yeni bir bot var clash bot 3.0.3 diye aratın çıkar çok stabil ve tek tek ayar yapmaya gerek yok kendi ayarlıyor ayrıca çok hızlı maden arıyor. bide diger botlara göre daha çok maden kasıyor...
3.0.4 ü de çıkmış ama bende stabil çalışmadı

yakamoz77

Üye
bu programı ne yaptıysam çalıştıramadım, hep aynı
Waiting for Main Screen
kalıyor ve bluestacs restart atıyor bu döngü sürekli dönüyor, açılışta ekran ayarı yapılı olmasına rağmen yine 860x720 yapmamı istiyor. bir yardım..

_sniper_

Üye
yeni bir bot var clash bot 3.0.3 diye aratın çıkar çok stabil ve tek tek ayar yapmaya gerek yok kendi ayarlıyor ayrıca çok hızlı maden arıyor. bide diger botlara göre daha çok maden kasıyor...
3.0.4 ü de çıkmış ama bende stabil çalışmadı
kardeş sitesinde silinmiş sen update eder misin 3.0.3 olanı?

Üst Alt