Arkadaşlar eğer bot kullanacaksanız bunların yerineLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkullanın. Clash of Clans için ilk bot fikrini çıkaran ve yapan adamlar buradadır. Tamamen ücretsizdir, açık kaynak kodludur, diğer botlar gibi ticari kaygı gütmeden geliştirilir. Diğer kullandığınız botlar tamamen gamebotdan türemiştir. Bu konuda tanıtılan clashbot onlardan ilkidir ve kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Açık kaynak kodlu, genel kamu lisansı altında geliştirilen bir programı alıp bunun üzerinden para kazanmaya çalışıyorlar. Destek vereceksiniz gidin gamebota verin. Clashbottan daha iyi ve daha stabil çalışıyor ve forumda destek aradığınız zaman size çoluk çocuk değil, genelde geliştiriciler veya gerçekten sorunun kaynağını bilen, çözen adamlar yanıt veriyor. İki botuda kullanan biri olarak söylüyorum. Ayrıca şu an yeni sürümü çıktı, hala geliştirilmesi devam ediyor ve süper özellikleri var. Saldırıların bot tarafından yapıldığını söyleyemezsiniz bile o dereceHer neyse çok bile yazdım girin araştırın linki verdim, zamanım olursa yazarım belki...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızforuma kayıt olup bu konudan son sürümünü indirebilirsiniz.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
video da da gördüğün gibi ölü köylere değil kafasına göre saldırı yapıyor ve kraliçe yi kullanmıyor hata raporu gönder dediğim de senin blog siteye yönlendiriyor yada ayarları ben yapamadım
şimdiki saldırıda normal oldu güzel denemeye devam eksikleri bildiririz emeğine sağlık
şimdide böyle hata veriyor
şimdi bakinsanlara yanlış bilgi verme botu ilk geliştirenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'dır. Clashbot telif hakkını alıp geliştirmeye devam etmiştir. Diğerleri clashbotdan ayrılan stafflar. Gamebot aynı anda iki farklı köy araması yapamaz
videolar gizle görünmüyor..
istemci ve sunucu uyumlu değil hatası botdan kaynaklı değil
insanlara yanlış bilgi verme botu ilk geliştirenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'dır. Clashbot telif hakkını alıp geliştirmeye devam etmiştir. Diğerleri clashbotdan ayrılan stafflar. Gamebot aynı anda iki farklı köy araması yapamaz

Veya supercell höst mü dedi 
6.2.3 en stabili botta yazan kupa aralığının üstündeyseniz o aralığa inene kadar tek okçu ile kupa düşürür aralığı sizin kupanıza göre ayarlayın ve kullanaınArkadaşlar geçen haftasonu hani şu townhall göstermenin falan gerekmediği, asker bağışının falan olmadığı, direkt asker bastırtıp saldırı yapan botu gayet stabil (bir iki sıkıntı dışında) kullanmıştım. haftaiçi ilgilenemedim ve kullanamadım. Dün tekrar açayım dedim ama yalan olmuş galiba.. Barracks not available falan dedi durdu. Sonra 6.3 sürümünü denedim, askerler fu ll falan ama eşleşme bul ekranında takılı kaldı. 6.2.3 sürümünü deneyeyim dedim, o da tekledi. En son oluyor gibi oldu ama dalacak köy ararken durduk yerde bir yere 1 tane okçu atıp savaşı bitirdi. Ben de başlaırm böyle işe deyip kapattım
Ne oldu, nazar mı değdi botlaraVeya supercell höst mü dedi
![]()
Bu bot ücretlimi ??yeni versiyon ekledim. Hatasın resmini çekip bloga atarmısın?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MaggyBot versiyon 2.4.5
Belli bir saat çalıştıktan sonra pcyi kapatma, uykuya alma veya goblin moduna geçme özelliği eklendi.
Hata raporu tuşu eklendi.
Eşleşme arama hızı düzenlendi(Artık 10a kadar çıkartılabilir)
Çoklu kullanımda köy ismini kayıt edememe sorunu düzeltilmiştir.
Yeni saldırı seçenekleri eklendi.
Büyücü, ejder ve balon artık savaşlarda kullanılabilir.(bütün askerleri kullanın seçili olması gerekir)
kardeşim ölü köy demişsinde bende resimdekilerin aynısını yapıyorum kafasına göre saldırıyor ölü köy veya depo lardaki ganimete kendisi saldırıyorBuda autoit ile çalışıyor resim tanımlaması çok gelişmiş yani yine aynı bot tarzında ancak çok daha gelişmiş. Asker bağışlama felan yok sadece asker üretme saldırma ölü koy felan seçme ve kupa düşme yani istediğin kupa aralığında kalıyor hep bot.
Bu bot ücretlimi ??
ET UPLOAD6.0 Fixli sürüm kullanıyorum vps de çalıştığına göre pc de hayli hayli çalışır isteyen olursa upload edebilirim.
sIkInti ne hocaxmET UPLOAD
BANA YARDIM EDICEK BI INSAN YOKMU BEE
Şu ana kadar kullandığım en iyi botlardan biri tşk ederşm emeğine sağlıkhayır değil
kafasına göre saldırı yapıyor brosIkInti ne hocaxm
Var bi kac sayfa onceye ben upload etmistimsuan kullanabilcemiz bot yokmu
suan kullanabilcemiz bot yokmu
bumu ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBi bak buna olmazsa teamdan yardim ederim