Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
Okumaya üşenenler oldukça bizim yapabilceğimiz bir şey yok. Senin mesajı aramasınlar diye ilk mesaja koydum halen mesaj atıyorlar bulamadım diye. Onu da geçtim botun dosyalarından hatalı dosyayı değiştim çalışan botu yükledim ilk mesajın sonuna koydum yine aynı. Valla okuyan yapar ben şuan 6.3 sürümüyle ilgileniyorum sorun olmazsa onu ekleyeceğim.
Aynen öyle kardeşim. En kısa halini yazdım yapamayan varsa... neyse.

6.2.2 denedim çok hızlı asker atıyor ayar dan en düşük hıza aldım ama nafile. Sanki ban yememiz için yapılmış gibi 6.0 ölene kadar bunu kullancam. Ben

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle kardeşim. En kısa halini yazdım yapamayan varsa... neyse.

6.2.2 denedim çok hızlı asker atıyor ayar dan en düşük hıza aldım ama nafile. Sanki ban yememiz için yapılmış gibi 6.0 ölene kadar bunu kullancam. Ben

Ben de öyle olduğunu düşündüm zaten ilk paralı versiyon çıktığı zaman. Paralıya anti ban demiş , ücretsizi de ban yiycek hale getirmişler. Başka bot buldum bu kullandığımızdan daha iyi diyorlar ona bakıyım bir de.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Ben de öyle olduğunu düşündüm zaten ilk paralı versiyon çıktığı zaman. Paralıya anti ban demiş , ücretsizi de ban yiycek hale getirmişler. Başka bot buldum bu kullandığımızdan daha iyi diyorlar ona bakıyım bir de.
Özelden link atarsan. :) bide ben kontrol ediyim. :)

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
yeni bot ateş ediyor valla fena . kışla veya her hangi bir bina tanıtma yok asker basıp zoom out felan yapması 5 saniye sürüyor :D

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
yeni bot ateş ediyor valla fena . kışla veya her hangi bir bina tanıtma yok asker basıp zoom out felan yapması 5 saniye sürüyor :D

ilk deneyenler biz olalım bakalım bi :) Screen Shots atalım millet baksın bi :)

baronsavas

baronsavas

Üye
Baska cihazda baglanildi hatasindan sonra bot tekrar calisiyomu acaba

esmeran3

esmeran3

Üye
Yeni bot şu an deneme aşamasında ;) v6.3 mükemmel bişey

yasarr35

Üye
.

Son düzenleme:

KaganCOC

Üye
Bluestack yeniden başlatılamıyor hatası veriyor ne yapmalıyım?

esmeran3

esmeran3

Üye
Arkadaslar bot çok stabil. Birazdan upload ediyorum.

yasarr35

Üye

alın bot burda var biraz ing varsa halledersiniz.

esmeran3

esmeran3

Üye
Yaşar in verdiği bot

esmeran3

esmeran3

Üye
Valla daha stabil 6.0 bot ping atmışlar galiba gitmiş komple bot kafasına göre çalışıyor

furki30

Üye
6.0 versiyonu ile 6.3 versiyonu arasındaki fark nedir herhangi bir fark göremedimde

esmeran3

esmeran3

Üye
:) herseyi kendi yapıyor sen sadece bot açıyorsun

Üst Alt