Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

kayhanovic

Üye
anlatım tarzı 1. sayfadaki gibi mi?

kayhanovic

Üye
Su an asker basiyor. 32. Sayfadan indirdim. Sadece ayar yaptim. Bilmem ne dosyasina kopyalama isi yapmadim.

ShakesPaera

ShakesPaera

Üye
(Esmeran3 veya Luck star) Kardeşim senin dosyanı indirdim kurdum eyvallah, asker basıyor, iksir altın topluyor, kendine göre takılıyor :), lakin saldırmıyor kamp dolu olduğu halde saldırmıyor 10 dk bekledim düzelmedi. 1.sayfadaki her şeyi itina ile yaptım, saldırı olmadı fakat nedendir acaba..
Bizimle ilgilendiğiniz için teşekkürler ... :) İyi çalışmalar

birisi2

Üye
esmeran3 üstadım bana tw den yardımcı oldu emeğine sağlık üstadım

esmeran3

esmeran3

Üye
Rica ederim kardeşim @birisi2

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Beyler herkes oyunu ingilizce yapsın. Kampta ilgili sorunlar %99 çözülüyor

smasher01

Üye
esmeran üstadım özele bakabilirimisin

esmeran3

esmeran3

Üye
Beyler sadece ben ve luck star upload ettiği dosyaları indirin @

baranist34

Üye
Beyler sadece ben ve luck star upload ettiği dosyaları indirin @

hocam sağolsun luck bana yaptı botu teamdan ama ben şeyı çözemedım herşey güzel tek bişey var oda saldıırrken beklıyor baya bı koy bakıyor ve bol altınlı yerede saldırmıyor baya beklıyor 3 kere saldırdım 2 sınde ben attack now demek zorunda kaldım 1 ınde kendı saldırdı sorun nedir onun ayarı varmı

smasher01

Üye
bluestacksı yeniden kurdum verdiğin 32.sayfadaki dosyayı indirdim ama yinede olmadı :(

kayhanovic

Üye
istemci ve sunucu uygun değil sorunu için ne yapmak lazım?

xxRMDxx

Üye
luck ve esmeran kara kışlayı güncelleme sonrası normal kışlalar gıbı acmayıp hata verıyor onuda düzeldirmisiniz lütfen.

by-fattaci

by-fattaci

Üye
hocam sağolsun luck bana yaptı botu teamdan ama ben şeyı çözemedım herşey güzel tek bişey var oda saldıırrken beklıyor baya bı koy bakıyor ve bol altınlı yerede saldırmıyor baya beklıyor 3 kere saldırdım 2 sınde ben attack now demek zorunda kaldım 1 ınde kendı saldırdı sorun nedir onun ayarı varmı
Aynı sorun bendede var

kayhanovic

Üye
En stabil olani 5.7.3 idi. Ama mefta oldu. Keske onun icin de bir calisma yapsaniz

esmeran3

esmeran3

Üye
En stabil i 6.0 kardeşim kullanmasını bilene bugün artık mesaj atan kimseye yardım edemiyorum. Uyuyorum iyi gunler

by-fattaci

by-fattaci

Üye
En iyisi 6.2.1 di ama oda çalışmıyor

esmeran3

esmeran3

Üye
En iyisi 6.0 kardeşim ben 6.2.2 denedim o bile bozuk

ilkerfly

Üye
merhaba herşeyi resimdeki gibi yaptım fakat şöyle bir hata alıyorum
Upgrade Wall option disabled, skipping upgrading