esmeran3
Üye
esmeran bu 6.2.2 upload etsen çalışır vaziyette sıkıntı cekmesek nasıl olur sana zahmet
@Luck Star upload etsin eğer stabil olmazsa ben de 6.2.2 yüklerim.
esmeran bu 6.2.2 upload etsen çalışır vaziyette sıkıntı cekmesek nasıl olur sana zahmet
tmm da sen zaten stabil olduğunu söylüyorsun mesele nerde ki yada lin atarmısın özelden bizde oradan indirelim 6.2.2 yi@Luck Star upload etsin eğer stabil olmazsa ben de 6.2.2 yüklerim.
aynen ya topu topu 20 25 mb zaten 1 dk surmez
abi bizde Townhall Info Button is not available Your Army Camp is not available@Luck Star upload etsin eğer stabil olmazsa ben de 6.2.2 yüklerim.
6.2.2 şu an stabil değil 6.0 daha stabil o yüzden bende 6,0 kullanıyorum
tmm da verdiğin dosyayı dediğin yere attığımız da evet asker basıyor ama ne tuzakları kuruyor nede saldırıda herhangi bir köye saldırıyor hatta 20.000 yaptım altını bulmasınA rahmen saldırı yapmadı@Luck Star upload etsin eğer stabil olmazsa ben de 6.2.2 yüklerim.
6.2.2 şu an stabil değil 6.0 daha stabil o yüzden bende 6,0 kullanıyorum
upload ettiğim dosyayı indir dediğim yere at herşey tamamabi bizde Townhall Info Button is not available Your Army Camp is not available
Barrack 1 is not available
2 3 4 dıye bunlar sebebi ne
6,2,2 yükledim ben bu daha stabil.

Nerden indirdin 6.2.2 çıkmadı orjinal sürüm 6.2.1 de şuan.. Virüs felan kaparsın karışmam sonra
HATA ALANLARIN DİKKATİNE !!!
Arkadaşlar yeni güncellemeyle gelen sorunu düzeltmeniz için yapmanız gerekeni anlatıyorum.
Vermiş olduğum dosyayı Rar'dan çıkartıyorsunuz.
ClashBot 6.0 \ COCBot \ functions \ Village klasörünün içine atıyorsunuz. Değiştirme isteğine evet diyin.
Dosya Linki :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Onu bende dedim de seninki daha iyi olmuş uğraşacak halim yoktu
yazı ile anlattım
sanki birşey eklediler bota. 6.0 sürümü iyi arkadaşlar bu sürümde para olayı yoktu yeni sürümlerde olduğu için ücretsiz halini ban yemeye uygun şekle sokmuşlar gibime geliyor daha hızlı felan saldırıyor o yüzden 6.0 kullanın hatayı nasıl çözceğinizi açıkladım ve ilk mesaja da ekleyeceğim. Yeni ve düzgün sürüm çıkarsa eklerim zaten.Arkadaşlar botun ayarlarını kuruyorum save diyorum kaydedicek yer yok yardım edermısınız

2 Sevap işlediler hemen paralıya çevirdiler botu ben böyle ahlaksızlık görmedimsanki birşey eklediler bota. 6.0 sürümü iyi arkadaşlar bu sürümde para olayı yoktu yeni sürümlerde olduğu için ücretsiz halini ban yemeye uygun şekle sokmuşlar gibime geliyor daha hızlı felan saldırıyor o yüzden 6.0 kullanın hatayı nasıl çözceğinizi açıkladım ve ilk mesaja da ekleyeceğim. Yeni ve düzgün sürüm çıkarsa eklerim zaten.
Bot klasörünü seç ve isim yaz kaydet. tekrar botu açtığında oradan Load diyerek ayarı seçmeyi unutma![]()
Ayarı farklı isimde kaydet. Config -> Save kısmından kaydedersin - Config -> load kısmından ayarı yüklersin....Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBURDA NE YAPAYIM
saldırı yapıyor mu sende yani verdiğin aralıkda ganimet bulup saldırı yapıyor mutamam az bekleyin benim köyde deniycem o sorunları da düzeltirim bugünlük böyle geçecek galiba bir şeylerin yerini değişmişler oyunda.