Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

by-fattaci

by-fattaci

Üye
@Luck Star upload etsin eğer stabil olmazsa ben de 6.2.2 yüklerim.
tmm da sen zaten stabil olduğunu söylüyorsun mesele nerde ki yada lin atarmısın özelden bizde oradan indirelim 6.2.2 yi

baranist34

Üye

6.2.2 şu an stabil değil 6.0 daha stabil o yüzden bende 6,0 kullanıyorum
abi bizde Townhall Info Button is not available Your Army Camp is not available
Barrack 1 is not available
2 3 4 dıye bunlar sebebi ne

by-fattaci

by-fattaci

Üye

6.2.2 şu an stabil değil 6.0 daha stabil o yüzden bende 6,0 kullanıyorum
tmm da verdiğin dosyayı dediğin yere attığımız da evet asker basıyor ama ne tuzakları kuruyor nede saldırıda herhangi bir köye saldırıyor hatta 20.000 yaptım altını bulmasınA rahmen saldırı yapmadı

kralveben

kralveben

Üye
Telefon icin olani yokmu

esmeran3

esmeran3

Üye
abi bizde Townhall Info Button is not available Your Army Camp is not available
2 3 4 dıye bunlar sebebi ne
upload ettiğim dosyayı indir dediğim yere at herşey tamam

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
6,2,2 yükledim ben bu daha stabil.

Nerden indirdin 6.2.2 çıkmadı orjinal sürüm 6.2.1 de şuan.. Virüs felan kaparsın karışmam sonra :)

HATA ALANLARIN DİKKATİNE !!!

Arkadaşlar yeni güncellemeyle gelen sorunu düzeltmeniz için yapmanız gerekeni anlatıyorum.
Vermiş olduğum dosyayı Rar'dan çıkartıyorsunuz.

ClashBot 6.0 \ COCBot \ functions \ Village klasörünün içine atıyorsunuz. Değiştirme isteğine evet diyin.

Dosya Linki :

esmeran3

esmeran3

Üye
Nerden indirdin 6.2.2 çıkmadı orjinal sürüm 6.2.1 de şuan.. Virüs felan kaparsın karışmam sonra :)

HATA ALANLARIN DİKKATİNE !!!

Arkadaşlar yeni güncellemeyle gelen sorunu düzeltmeniz için yapmanız gerekeni anlatıyorum.
Vermiş olduğum dosyayı Rar'dan çıkartıyorsunuz.

ClashBot 6.0 \ COCBot \ functions \ Village klasörünün içine atıyorsunuz. Değiştirme isteğine evet diyin.

Dosya Linki :

:) Onu bende dedim de seninki daha iyi olmuş uğraşacak halim yoktu :) yazı ile anlattım

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
2 Sevap işlediler hemen paralıya çevirdiler botu ben böyle ahlaksızlık görmedim :D sanki birşey eklediler bota. 6.0 sürümü iyi arkadaşlar bu sürümde para olayı yoktu yeni sürümlerde olduğu için ücretsiz halini ban yemeye uygun şekle sokmuşlar gibime geliyor daha hızlı felan saldırıyor o yüzden 6.0 kullanın hatayı nasıl çözceğinizi açıkladım ve ilk mesaja da ekleyeceğim. Yeni ve düzgün sürüm çıkarsa eklerim zaten.

wodolord

Üye
Arkadaşlar botun ayarlarını kuruyorum save diyorum kaydedicek yer yok yardım edermısınız

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar botun ayarlarını kuruyorum save diyorum kaydedicek yer yok yardım edermısınız

Bot klasörünü seç ve isim yaz kaydet. tekrar botu açtığında oradan Load diyerek ayarı seçmeyi unutma :)

nsrt44

Üye
kardeş bende olmadı ama bı yardım edebılcen mı

baranist34

Üye
2 Sevap işlediler hemen paralıya çevirdiler botu ben böyle ahlaksızlık görmedim :D sanki birşey eklediler bota. 6.0 sürümü iyi arkadaşlar bu sürümde para olayı yoktu yeni sürümlerde olduğu için ücretsiz halini ban yemeye uygun şekle sokmuşlar gibime geliyor daha hızlı felan saldırıyor o yüzden 6.0 kullanın hatayı nasıl çözceğinizi açıkladım ve ilk mesaja da ekleyeceğim. Yeni ve düzgün sürüm çıkarsa eklerim zaten.
Bot klasörünü seç ve isim yaz kaydet. tekrar botu açtığında oradan Load diyerek ayarı seçmeyi unutma :)

abi bizde
Townhall Info Button is not available

Your Army Camp is not available

2 3 4 dıye bu hataları veriyor sebebi nedir o degınız şeyide yaptım ama anlamıyom 6.0 normal sürüm birde

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Botu kapatıp açtınız mı ? Yaptığınız halde olmuyorsa teamviewer id pw yollayın özelden.

by-fattaci

by-fattaci

Üye
tmm da verdiğin dosyayı dediğin yere attığımız da evet asker basıyor ama ne tuzakları kuruyor nede saldırıda herhangi bir köye saldırıyor hatta 20.000 yaptım altını bulmasınA rahmen saldırı yapmadı

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
tamam az bekleyin benim köyde deniycem o sorunları da düzeltirim bugünlük böyle geçecek galiba bir şeylerin yerini değişmişler oyunda.

wodolord

Üye
BURDA NE YAPAYIM

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
BURDA NE YAPAYIM
Ayarı farklı isimde kaydet. Config -> Save kısmından kaydedersin - Config -> load kısmından ayarı yüklersin....

If you are using v5.8 or v6.0:

"Go to : \COCBot\functions\Village\Train.au3
Edit this line :
Local $TrainPos = _PixelSearch(155, 603, 694, 605, Hex(0x603818, 6), 5) ;Finds Train Troops button
to Local $TrainPos = _PixelSearch(155, 603, 694, 605, Hex(0x9C7C37, 6), 5)
Save and run bot again."

For v6.0 users
, you will need to delete the COCbot.exe and recompile it (right click COCbot.au3 and compile). If you also use dark elixir troop, do the same as above on :\COCBot\functions\Village\TrainDark.au3 and you will be able to train DE troops.

Sorunu çözenler var az bekleyin herkesin yapabileceği hale getirmeye çalışıcam.

by-fattaci

by-fattaci

Üye
tamam az bekleyin benim köyde deniycem o sorunları da düzeltirim bugünlük böyle geçecek galiba bir şeylerin yerini değişmişler oyunda.
saldırı yapıyor mu sende yani verdiğin aralıkda ganimet bulup saldırı yapıyor mu
ölü köylere saldır özelliği aktif olmuyor diğer türlü yapıyor bende

Üst Alt