Ekran kartı nedir ki senin ?@Nextman Abi herşey tamam da bu bluestack kurmuyor graphics card diye hata veriyo
ayrıca onuda normal pc gibi düşün ayarlarını yapman gerekir.teşekkürler ancak bot saldırı yapmıyor herşey tamam ordu kampı tanıdı fu ll gösteriyo
çok bekledim olmadı ordu kampını kaç kere doğrulattım kışlaları falan ama sonra türk taktiği uygulayım dedim kapadım herşeyi tekrar açtım oldu teşekkürlerBotun rapor kısmında yazan yazıları kopyalayıp buraya yapıştırabilir misin ? Saldırması lazım biraz beklersen.

Botun rapor kısmında yazan yazıları kopyalayıp buraya yapıştırabilir misin ? Saldırması lazım biraz beklersen.
sagol kardeş cvp verdigin için beyenerek takip ediyoz sayfayı daha iyi bot olursa dieSorunu olan mesaj atsın akşama kadar boşum arkadaşlar kusura bakmayın vizelere girdim. Sorunlarınızı cevaplayacağım şimdi.
büyük ihtimal resimle arama çalışmıyor yani yapabileceğim bir şey yok işlemci desteklemiyor.
emeginize saglıkBro teşekkürler ilgin için,zaten konuda ki bluestacks yükledim botu kurmadan.bilgasayarımda ki ayarda dediğin gibi seçiliymiş zaten.rica ediyorum bu durumu çözün çok işime yarayacak.Tekrar soruyorum bilgisi olan başkaları da cevaplasa sevinirim.Bottan oyunu hide ile arka plana atınca bot duruyor yardımlarınızı bekliyorum.Bilgisayarıma sağ tıkla ->
Gelişmiş sistem ayarları ->
Performans kutucuğundaki ayarlar butonuna bas ->
Bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsine tıkla tamam de.
Botta BG mode ve Force Activity tik atılmış olması lazım. Bunları yaptığında da olmuyorsa bluestacksın fu ll linki var konuda onu indir yükle.
1 tane okçu bırakıp teslim oldu yardım
Bro teşekkürler ilgin için,zaten konuda ki bluestacks yükledim botu kurmadan.bilgasayarımda ki ayarda dediğin gibi seçiliymiş zaten.rica ediyorum bu durumu çözün çok işime yarayacak.Tekrar soruyorum bilgisi olan başkaları da cevaplasa sevinirim.Bottan oyunu hide ile arka plana atınca bot duruyor yardımlarınızı bekliyorum.
Bot 1 senedir var yeni bir şey değil ki.Konuyu yeni gordum son durum nedir çalisiyor mu?
dostum bot programının ilk sayfasında general sekmesinde yani sağ alt köşede kupa aralığı var o aralıktan yüksekse kupan oaralığa gelene kadar 1 okçu le saldırıp kupanı düşürüyor bende fark etmemiştim ilk kuduğumda 2200 kupamı 1850 ye düşürdü kupa aralığını yükselt1 tane okçu bırakıp teslim oldu yardım
hocam şuan isyerindeyim belediyeden giremiyom eve geçince tekrar deneyim yardımlarınızı için TSK ederim sizi tekrar rahatsız ederimdostum bot programının ilk sayfasında general sekmesinde yani sağ alt köşede kupa aralığı var o aralıktan yüksekse kupan oaralığa gelene kadar 1 okçu le saldırıp kupanı düşürüyor bende fark etmemiştim ilk kuduğumda 2200 kupamı 1850 ye düşürdü kupa aralığını yükselt