Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

xXx3RH4N

Üye
Hocam bende ayarlari yaptim senin gibi 5 dk saldirmadi programı kapattim bluestack i kapattim yeniden acip ayarlaro yaptim duzeldi ayarları kaydet yaptim sorunsuzca kullaniyorum yeniden dene istetsen
aynen öyle düzeldi dostum sorunum yine de bazen kafasına göre iş yapıyo ama anlamadım :))

recpcn

Üye
Arkadaşlar 1 hafta öncesine kadar 24 saat açık kalıp savaşan bot son 3 gündür net gıdıp geldıgınde tekrar saldırıya cıkmıyor. Zoom out yapmıyor otomatik. Her yolu denedim yardımcı olabilecek var mı aranızda ?
Arkadaşlar 1 hafta öncesine kadar 24 saat açık kalıp savaşan bot son 3 gündür net gıdıp geldıgınde tekrar saldırıya cıkmıyor. Zoom out yapmıyor otomatik. Her yolu denedim yardımcı olabilecek var mı aranızda ?

xXx3RH4N

Üye
Mouse yi bluestack in uzerinden cek en guzeli hide yap
hide BS yapınca locate main screen kısmında kalıyor hata veriyor dostum sürekli en üstte çalışıyor alta almanın bir yolu yok mu

thehakan17

Üye
Error : image search not working ...
diye bi hata veriyor surekli bunu nasıl düzeltebilirim
ama leptop degil tablet bilgisayar !! lütfen yardım ..

byAndroid

byAndroid

Üye
İlk defa geceden sabaha kadar bıraktım 4 milyon kasmis iyidir :D

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve baskahmet
gurkan553

gurkan553

Üye
arkadaslar bottaki ayarlari konu anlatimina gore harfiyen yaptim ama nasil oluyorda arada atak yapip arada yapmiyor bir hata vermiyo ozellikle barrks gibi hatalar alirdim tekrardan konuyu okudum yaptim kislalari sectim ama simdi jata vermemesine ragmen dusman aramiyor yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar

mgo26

mgo26

Üye
arkadaslar bottaki ayarlari konu anlatimina gore harfiyen yaptim ama nasil oluyorda arada atak yapip arada yapmiyor bir hata vermiyo ozellikle barrks gibi hatalar alirdim tekrardan konuyu okudum yaptim kislalari sectim ama simdi jata vermemesine ragmen dusman aramiyor yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar
Cozunurluk ayarlarini yaptinmi

gurkan553

gurkan553

Üye
Yaptim onuda yaptim delircem yaw 3 saatir ugrasiom kafayi yicem konuda anlatilanlari harfiyen yaptim

gurkan553

gurkan553

Üye
Olur tabiki

mgo26

mgo26

Üye
@Luck Star hocam bu saldirilar clash botlami yapilmis yoksa baska bir botlami yapilmis %100 bot ama hangisi bilmiyorum

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

underblade

Üye
root gerekiyomu kullanmak için

underblade

Üye
yarın denicem çok sağol

thehakan17

Üye
Error : image search not working ...
diye bi hata veriyor surekli bunu nasıl düzeltebilirim
ama leptop degil tablet bilgisayar !! lütfen yardım ..
demiştim bi cvp verebilecek olan yok mu ?

donjuan444

Üye
@Luck Star hocam bu saldirilar clash botlami yapilmis yoksa baska bir botlami yapilmis %100 bot ama hangisi bilmiyorum

böyle büyüatan bot yokki şuankide sadece şimşek atıyo ama attığını görmedim hiç

baronsavas

baronsavas

Üye
iksiri manuel olarak kendi atmış olabilir

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu olan mesaj atsın akşama kadar boşum arkadaşlar kusura bakmayın vizelere girdim. Sorunlarınızı cevaplayacağım şimdi.
demiştim bi cvp verebilecek olan yok mu ?
büyük ihtimal resimle arama çalışmıyor yani yapabileceğim bir şey yok işlemci desteklemiyor.

• Beğen
Tepkiler: thehakan17

Üst Alt