Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
@esmeran3 konu bu kanka

KleineBushidos

Üye
Öncelikle merhabalar ayrıntılı anlatım icin gercekten çok teşekkürler.Herşey sorunsuz fakat tek problemim şu botu hide yani background modunda çalıştıramıyorum ekranda en üstte olması lazım hep ve bu çoğu zaman mümkün olmuyor bana bununla ilgili yardım edebilir misin? Arka planda nasıl çalıştırabilirim hide bs diyince aramayı yada ne yapıyorsa onu bırakıyor ve pasif hale geçiyor bot.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle merhabalar ayrıntılı anlatım icin gercekten çok teşekkürler.Herşey sorunsuz fakat tek problemim şu botu hide yani background modunda çalıştıramıyorum ekranda en üstte olması lazım hep ve bu çoğu zaman mümkün olmuyor bana bununla ilgili yardım edebilir misin? Arka planda nasıl çalıştırabilirim hide bs diyince aramayı yada ne yapıyorsa onu bırakıyor ve pasif hale geçiyor bot.

Bilgisayarıma sağ tıkla ->
Gelişmiş sistem ayarları ->
Performans kutucuğundaki ayarlar butonuna bas ->
Bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsine tıkla tamam de.

Botta BG mode ve Force Activity tik atılmış olması lazım. Bunları yaptığında da olmuyorsa bluestacksın full linki var konuda onu indir yükle.

esmeran3

esmeran3

Üye
@Luck Star bana yardımcı olabilir misin ?
Beyler pc ye 2 tane bluestacks kurabiliyo muyuz ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sanala birini diğerini de normal kurabilirsin.

esmeran3

esmeran3

Üye
@Nextman nasıl yani _ anlata bilir misiniz

0MG90

0MG90

Üye
Teşekkürler eve gidince deniycem

esmeran3

esmeran3

Üye
Sanal windows kuruyorum :) Teşekkürler admin @Nextman

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
esmeran3

esmeran3

Üye
özelden mesaj atsam yardımcı olur musunuz ?

esmeran3

esmeran3

Üye
Tamam o zaman atmıştım ama :)
Şimdi virtual box indirdim ben başka ne lazım

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Tamam hemen hallediyorum :)
Ben onları anladım şimdi ben windows xp kurcam :) windows için bi dosya indirmeme gerek var mı

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Elbette elinde mutlaka işletim sistemlerine ait bir iso olması gerek bir de Virtual box :oke:

esmeran3

esmeran3

Üye
bende cd var o olur mu :)

esmeran3

esmeran3

Üye
Herşeyi halletim de ben bu sanal işletim sistemine wifi nasıl eklicem ? @Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Herşeyi halletim de ben bu sanal işletim sistemine wifi nasıl eklicem ? @Nextman
Sanal pc kapalı iken reel sisteminde varolan donanımı aktif etmelisin. Eğer yapamazsan birazdan team ile bağlanır hallederim pm den şifre ID verirsen :oke:

esmeran3

esmeran3

Üye
Sanal pc kapalı iken reel sisteminde varolan donanımı aktif etmelisin. Eğer yapamazsan birazdan team ile bağlanır hallederim pm den şifre ID verirsen :oke:

Hallettim :) bakalım neler olacak şu an bluestack yüklüyor

Üst Alt