c5-00
Üye
teşekkürler. olsa on numara olurdu ameleler boşta kalmazdıMerhaba, yapmıyor malesef.

teşekkürler. olsa on numara olurdu ameleler boşta kalmazdıMerhaba, yapmıyor malesef.

teşekkürler. olsa on numara olurdu ameleler boşta kalmazdı![]()
boşa çıksa diye dört gözle bekliyorum
yeni başladığım için boşta kalabiliyorlarBenim ameleler de tam tersi haftalarca 7/24 çalışıyorboşa çıksa diye dört gözle bekliyorum
![]()

yeni başladığım için boşta kalabiliyorlar![]()
Geçen hafta bastığım savunmanın daha 8 günü var düşünebiliyor musun ? 
Bot kendi kendine hızlandırma atıyor bunun nedeni ve çözümünü paylaşırsanız çok sevinirim
Bu regedit kısmında dedikleriniz ile ilgili bi sıkıntı yaşadım o kırmızı kutucuların sağında bende başka değerler sizde başka değerler yazıyordu ben sizin yaptıklarınızı yaptım birde bu kışla tanımlarken 4. kışladan sonra klan kalesi gelecek demişsiniz bende 4. kışladan sonra her hangi bi uyarı gelmedi acaba bunlardan dolayı olabilir mi ?aynı sorun bendede var ????? çözüm plsbenim bir sıkıntım var botla ilgili. ordu kampı doldu savaşa geçiyor bundan sonra istenilen ganimeti bulamayınca bazen oyun istenilen sunucuyla uymlu değil hatası geliyo oyun yeniden başlıyo . oyun açılınca da ekran yakın oluyo tabi bot işlevini yapamıyo bu seferde bunu çözümü var mı . zooming out yazıyo öyle bekliyo bişey yapmıyo
Onceden klan kalesink tanimladiysaniz daha sonra uyari vermez. Hizlandirma icin boost yazan her seyden kutucuktaki tikleri kaldir tamamdir.Öncelikle herşeyden önce elinize emeğinize sağlık..
Programı kurdum gayet iyi bir şekilde çalışıyor fakat şimdiye kadar rastlamadığım bi sıkıntı ile karşı karşıya kaldımBot kendi kendine hızlandırma atıyor bunun nedeni ve çözümünü paylaşırsanız çok sevinirim
Bu regedit kısmında dedikleriniz ile ilgili bi sıkıntı yaşadım o kırmızı kutucuların sağında bende başka değerler sizde başka değerler yazıyordu ben sizin yaptıklarınızı yaptım birde bu kışla tanımlarken 4. kışladan sonra klan kalesi gelecek demişsiniz bende 4. kışladan sonra her hangi bi uyarı gelmedi acaba bunlardan dolayı olabilir mi ?
Normalde otomatik yapmasi lazim. Oyundan atma sorunu bluestacksten kaynaklaniyor. Bende ne olursa olsun oyuna girip uzaklasiyor. Bence botu bastan ayarla cozunurluk ve tum ayarlar.benim bir sıkıntım var botla ilgili. ordu kampı doldu savaşa geçiyor bundan sonra istenilen ganimeti bulamayınca bazen oyun istenilen sunucuyla uymlu değil hatası geliyo oyun yeniden başlıyo . oyun açılınca da ekran yakın oluyo tabi bot işlevini yapamıyo bu seferde bunu çözümü var mı . zooming out yazıyo öyle bekliyo bişey yapmıyo
Usta inan yardim etmek isterim ama musait degilimLucky star sana özelden tv versem bana yardım eder misin ? 2 gündür deniyorum hep bir yerde takılıyor ekran cok bekletiyor köy binasını tıklıyorum yerini baya geç belirliyor digerleride aynı bi başlatamadım tv den bana 2 dk yardım et lütfen.

sıkıntı bluestatcks dan kaynaklı sunucu işlemciyle uyumlu değil yani supercell x86 yı desteklemiyor malesef. ancak suan için çok sık olan bişey değil bende sizde de öyle olması gerekiyor muhtemelen arada bu hata çıkarbenim bir sıkıntım var botla ilgili. ordu kampı doldu savaşa geçiyor bundan sonra istenilen ganimeti bulamayınca bazen oyun istenilen sunucuyla uymlu değil hatası geliyo oyun yeniden başlıyo . oyun açılınca da ekran yakın oluyo tabi bot işlevini yapamıyo bu seferde bunu çözümü var mı . zooming out yazıyo öyle bekliyo bişey yapmıyo
malesefbaska link yokmu yav turbobitten baska