Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi

kovboyfaruk

Üye
Öncelikle herşeyden önce elinize emeğinize sağlık..

Programı kurdum gayet iyi bir şekilde çalışıyor fakat şimdiye kadar rastlamadığım bi sıkıntı ile karşı karşıya kaldım :) Bot kendi kendine hızlandırma atıyor bunun nedeni ve çözümünü paylaşırsanız çok sevinirim :) Bu regedit kısmında dedikleriniz ile ilgili bi sıkıntı yaşadım o kırmızı kutucuların sağında bende başka değerler sizde başka değerler yazıyordu ben sizin yaptıklarınızı yaptım birde bu kışla tanımlarken 4. kışladan sonra klan kalesi gelecek demişsiniz bende 4. kışladan sonra her hangi bi uyarı gelmedi acaba bunlardan dolayı olabilir mi ?

Son düzenleme:

serdar ozdal

Üye
benim bir sıkıntım var botla ilgili. ordu kampı doldu savaşa geçiyor bundan sonra istenilen ganimeti bulamayınca bazen oyun istenilen sunucuyla uymlu değil hatası geliyo oyun yeniden başlıyo . oyun açılınca da ekran yakın oluyo tabi bot işlevini yapamıyo bu seferde bunu çözümü var mı . zooming out yazıyo öyle bekliyo bişey yapmıyo

Son düzenleme:

hklpx

Üye
Lucky star sana özelden tv versem bana yardım eder misin ? 2 gündür deniyorum hep bir yerde takılıyor ekran cok bekletiyor köy binasını tıklıyorum yerini baya geç belirliyor digerleride aynı bi başlatamadım tv den bana 2 dk yardım et lütfen.

sempatiklider

Üye
benim bir sıkıntım var botla ilgili. ordu kampı doldu savaşa geçiyor bundan sonra istenilen ganimeti bulamayınca bazen oyun istenilen sunucuyla uymlu değil hatası geliyo oyun yeniden başlıyo . oyun açılınca da ekran yakın oluyo tabi bot işlevini yapamıyo bu seferde bunu çözümü var mı . zooming out yazıyo öyle bekliyo bişey yapmıyo
aynı sorun bendede var ????? çözüm pls
herşey çok güzel işliyor fakat bir sebeple oyun kapandıgında tekrar acılıyor fakat koy yakınlaştığı için program zoom yapamıyor ve işlevini görmüyor?
çözdüm sorunu =) bluestackı silip baştan kurunca düzeldi serdar kardeş sende yap

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Aksam gelicem arkadaslar ilgilenicem herkesle

incimsi01

incimsi01

Üye
güzel [emoji48]

kayhanovic

Üye
Please restart your computer for the ap
plied changes to take effect. hatası alanlar ekran çözünürlüğünü 800-600 yapsın. sıkıntı düzelir

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle herşeyden önce elinize emeğinize sağlık..

Programı kurdum gayet iyi bir şekilde çalışıyor fakat şimdiye kadar rastlamadığım bi sıkıntı ile karşı karşıya kaldım :) Bot kendi kendine hızlandırma atıyor bunun nedeni ve çözümünü paylaşırsanız çok sevinirim :) Bu regedit kısmında dedikleriniz ile ilgili bi sıkıntı yaşadım o kırmızı kutucuların sağında bende başka değerler sizde başka değerler yazıyordu ben sizin yaptıklarınızı yaptım birde bu kışla tanımlarken 4. kışladan sonra klan kalesi gelecek demişsiniz bende 4. kışladan sonra her hangi bi uyarı gelmedi acaba bunlardan dolayı olabilir mi ?
Onceden klan kalesink tanimladiysaniz daha sonra uyari vermez. Hizlandirma icin boost yazan her seyden kutucuktaki tikleri kaldir tamamdir.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Normalde otomatik yapmasi lazim. Oyundan atma sorunu bluestacksten kaynaklaniyor. Bende ne olursa olsun oyuna girip uzaklasiyor. Bence botu bastan ayarla cozunurluk ve tum ayarlar.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Lucky star sana özelden tv versem bana yardım eder misin ? 2 gündür deniyorum hep bir yerde takılıyor ekran cok bekletiyor köy binasını tıklıyorum yerini baya geç belirliyor digerleride aynı bi başlatamadım tv den bana 2 dk yardım et lütfen.
Usta inan yardim etmek isterim ama musait degilim :(

the06

the06

Üye
çözünürlük ayarını buradan yapabilirsiniz... program basit açınca anlarsınız 720 860ı seçin set diyin tamamdır

Anil-D

Anil-D

Üye
baska link yokmu yav turbobitten baska

sebo7

sebo7

Üye
sıkıntı bluestatcks dan kaynaklı sunucu işlemciyle uyumlu değil yani supercell x86 yı desteklemiyor malesef. ancak suan için çok sık olan bişey değil bende sizde de öyle olması gerekiyor muhtemelen arada bu hata çıkar

Legendary.

Legendary.

Üye
Önceden telefondan girince ilk başta uyari veriyor 2.kez girince bağlaniyordum.Ayarladigim gibi 5 dakka sonra bot tekrar başliyordu.1 2 gundur bot çalışırken telefondan bağlanamiyorum... 1 2 dakkaya atiyor.Hide Bs yapip kullaniyorum acaba bundan mi?

Üst Alt