Oldu teşekkürlerBenim 64bit ama 32bit olarak yükledim ve kullanıyorum. AutoIt programını baştan kurmayı dene ve x86 olarak yükle.
biliyorum onuAynisi aynisi sendekiyle.
Tapatalk'ta gece bu mesajı görmedimBen 97 Levelim öyle tek takılıyorum . 7/24 online olduğum için kimse dalamıyor klan kalesine de gerek kalmıyor.
Unutmadan yazıyım , Clash of Clans her 6 saatte bir uzun süredir oyundasın köylüleriniz dinlensin oyuna ara verin gibi bir mesaj verip oyunndan atıyor ancak 5dk sürüyor bu sonra bot her zamanki gibi otomatik giriş yapıp yoluna devam ediyor![]()

Oldu teşekkürler

Bu arada forumda yarışmaya katıldım boş zamanı olan olursa , oyunu kullanabilirse sevinirim o degilde depo 1 trilyonda kaldi iksir alamıyorum onu buyutmem gerekli
Benim de en yakın işçinin boşalmasına 2 gün var ama depolar doldu dolacak , gelen ganimet boşa gidicek 
Benim botun özguveni cok demekki 400 bin ganimetli koye saldırdı parayi aldik ama kupa düştük![]()

team viewerden yardım edebilecek varmı?
saldırı taktiklerinde bir dengesizlik oldu sanaldan kaldırdım sürekli pc yazılımı değiştiği için başka bir pc bulayım köyleri oraya taşıyacam![]()

EvetYolla özelden edeyim.
Köyler![]()

12 saat kaldı okcularim bitiyorDepoları arttırmak lazım tabikiBenim de en yakın işçinin boşalmasına 2 gün var ama depolar doldu dolacak , gelen ganimet boşa gidicek
![]()
12 saat kaldı okcularim bitiyor

bu aksam başacam onudaÖnceliği depolar + ordu kampına verirsen daha hızlı gelişirsin bir de köy binan 7. Seviye olduğunda 4. kışlayı alman şart![]()
bir sey soracağım bir Program varmis nvidia ekran karti olanlar baskasi senin pcye oturdugunda cocu gostermeme gibi bisi yapabiliyormussun nasil oluyor o
Ekran kararmadığı sürece çalışmaya devam ediyor.
kaç köyün ağasısin ağam

