Anlatım gerçekten güzel olmuş.Çok teşekkür ederim. 9.seviyeye yeni geçmiştim kara kara düşünüyordum ne yapacağımı.Çok iyi oldu bu.
Fakat canımı sıkan tek nokta madenlerin dolu olduğu köylere dalmasını ayarladım,değerleri girdim.Madenleri dolu olan her köye dalıyor 30 - 40k olsa bile
Anlatım gerçekten güzel olmuş.Çok teşekkür ederim. 9.seviyeye yeni geçmiştim kara kara düşünüyordum ne yapacağımı.Çok iyi oldu bu.
Fakat canımı sıkan tek nokta madenlerin dolu olduğu köylere dalmasını ayarladım,değerleri girdim.Madenleri dolu olan her köye dalıyor 30 - 40k olsa bile
Malesef bende öyle değil.Şuana kadar 3 arama yaptı ve hepsi 50-100k arası olan yerlere.Değerler ise 150k 150k. Herhalde ölü köyleri yakalayınca affetmiyor
Malesef bende öyle değil.Şuana kadar 3 arama yaptı ve hepsi 50-100k arası olan yerlere.Değerler ise 150k 150k. Herhalde ölü köyleri yakalayınca affetmiyor
Hocam kendi bilgisayarıma sorunsuz kurdum tek seferde.Ama arkadaşın bilgisayarına denerken olmuyor.Waiting for main screen hatası alıyorum.Acaba nerde yanlışlık yaptık?
Hocam kendi bilgisayarıma sorunsuz kurdum tek seferde.Ama arkadaşın bilgisayarına denerken olmuyor.Waiting for main screen hatası alıyorum.Acaba nerde yanlışlık yaptık?
1 Kışla barbar bastır sadece , barbarları önden salıyor onlar saldırıyı üzerine alıyor okçular çok rahat bütün köyün etrafını temizliyor.
Ben çok güçlü adamlardan bile %70-80 alıyorum normal elle saldırsam %50 zor alırım bot o konuda iyi.
paylaşım için teşekkürler bende oluşan sorun your army camp is not available gibi bir hata var log menüsünde onun yüzünden saldırı yapmıyor galiba hep adam üretip madenleri topluyor
paylaşım için teşekkürler bende oluşan sorun your army camp is not available gibi bir hata var log menüsünde onun yüzünden saldırı yapmıyor galiba hep adam üretip madenleri topluyor
Botun ayarları eksik kalmis , ordu kampını tanitmamissiniz . locate army camp tıklayıp ordu kampının sadece bir tanesine tiklamaniz lazim.
5.8 Sürümü yayınlanmıış , 1 gün kullandıktan sonra konuya ekleyeceğim çünkü bazı sürümlerde saçma sapan bug olabiliyor.
Yenilikler ;
Release 5.8 contains:
Fix for please restart your computer loop
Donate Only Added
Donate/Train Only is Flawless
Brand new searching methods. Choose how to attack Dead Bases, and how to Attack Any other base.
Custom deployment settings for Dead Bases and Other Bases separately.
Custom and random untit/wave delay added.
Attack now button is flawless
Custom reconnect interval
Custom king delay time
Custom queen delay time
Custom return home after no income delay time
Auto Upgrade Walls is Back and Better than ever
Wall tolerance level added (if having issues, lower/higher tolerance)