Herşey tmm fakat atak yapmıyor sürekli asker basma kısmını başa sarıp sarıp bekliyor. atak yapması için ne yapmam gerekli resimlerdeki herşeyi uyguladım yazılardakiler dahil.
Şimdidenn teşekkürler
Herşey tmm fakat atak yapmıyor sürekli asker basma kısmını başa sarıp sarıp bekliyor. atak yapması için ne yapmam gerekli resimlerdeki herşeyi uyguladım yazılardakiler dahil.
Şimdidenn teşekkürler
Regedit kisminj yaptiniz ve bundan sonra bluestack programi acik iken baslat cubugundali bluestacks ikonuna basip yeniden baslat dediniz mi ?
Bir de ordu kampi : locate camp
Kisla : locate barracks
Tuzak : locate traps
Bunlari belirlerken koyun gorunumunu en uzaga almaniz lazim . koyde iken klavyeden asagi tusuna 1sn aralikla basip en uzaga alin ve tekrar yerleri belirleyin. Teamviewer dan baglandigim kisilerde hep bu sorun var
Tapatalk'ta gece bu mesajı görmedim Ben 97 Levelim öyle tek takılıyorum . 7/24 online olduğum için kimse dalamıyor klan kalesine de gerek kalmıyor.
Unutmadan yazıyım , Clash of Clans her 6 saatte bir uzun süredir oyundasın köylüleriniz dinlensin oyuna ara verin gibi bir mesaj verip oyunndan atıyor ancak 5dk sürüyor bu sonra bot her zamanki gibi otomatik giriş yapıp yoluna devam ediyor