BLade AzraiL
Üye
Şu ana kadar çıkan botlar arasında en kullanışlı, en stabil ve en sorunsuzu. Upgrade, halt mode gibi çoğu botta sıkıntı yaşadığım konularda da canavar gibi çalışıyor. Tavsiye ederim;
Şu ana kadar çıkan botlar arasında en kullanışlı, en stabil ve en sorunsuzu. Upgrade, halt mode gibi çoğu botta sıkıntı yaşadığım konularda da canavar gibi çalışıyor. Tavsiye ederim;
admin degilimtrojan varsa kaldırın arkadaşlar linki olduğu yorumu
şu adami banla durmadan girer atar linkLink kaldırıldı, benzer linkleri şikayet edin
şu adami banla durmadan girer atar link
tsklerKendi de bilmeden atmış olabilir, tekrarı halinde gereği yapılır, iyi forumlar
tskler
esed virus programi miKardeş Ben kullanıyorum canavar gibi calısıyor eset ile tarattım virüs falanda yok Güncellemeden sonra kullandıgım en saglam bot budur isteyen kullanır isteyen kullanmaz Saygılar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Calışmayan botun nesine bakacam hepsi sorunlu cıkıyoresed virus programi mi)
virustotal da 54 adet virus programi var
hepsi tariyor.
4 u buldu.
bizim paylastiklarimi bide bak bakalim cikacak mi .
ben şu botu paylasip kimsenin ahina girmem.
sikinti demek sende bu kadar adamda niye calisiyor ????Calışmayan botun nesine bakacam hepsi sorunlu cıkıyorbunu kurdum kafam rahat isteyen kullanır istemeyen kullanmaz İyi Oyunlar Saygılar
esed virus programi mi)
virustotal da 54 adet virus programi var
hepsi tariyor.
4 u buldu.
bizim paylastiklarimi bide bak bakalim cikacak mi .
ben şu botu paylasip kimsenin ahina girmem.
sikinti demek sende bu kadar adamda niye calisiyor ????
cok memnunsan acarsin konunu
cevirirsin turkceyede
yapamayanlarada yardimci olursun.
hadi hodri meydan
bizde kaldırdık konudan zaten 3.1.0 ı kardeş , 3.0.5 i tarat bakalım varmı bişeysıkıntı programda kardeş stabil degil bi yeri calıssa baska yerde hata veriyor barbar kral kralıceyi savasta bırakmıyor asker bırakırken eskisi gibi citf tarafı aynı anda bırakmıyor oyle oluncada bişe alamıyor fazla. neyse buda sizin paylastıgınız bak bakim virüs varmı yokmu
ben siteden çok oldu 3.1.0 ı kaldıralı ve hiç bir zaman da önermedim.3.0.5 i öneriyorum dedim.sıkıntı programda kardeş stabil degil bi yeri calıssa baska yerde hata veriyor barbar kral kralıceyi savasta bırakmıyor asker bırakırken eskisi gibi citf tarafı aynı anda bırakmıyor oyle oluncada bişe alamıyor fazla. neyse buda sizin paylastıgınız bak bakim virüs varmı yokmu
aynen sana katılıyorum videsunun altına yorum attımArkadaşlar Zeybek bot var bilirsiniz belki adam kendim yaptım diyo ama hikaye üstede arkadaş paylaşmış adam onu türkçeleştirip sayfasında paylaşmış milletede ben kodaladım diyo. Botun orjinal adresiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızfaceden yorum attımda yorumumu millet görmüyo yazık günah milleti kandırıyolar...
Arkadaşın üstüne gitmeyin alın virüsleri temizleyip arşivledim zaten virüs sadece exe dosyada onada gerek yok autoıtle çalıştırın
dün biraz denedimde asker üretirken sadece 50şer tane basıyor(kamp200lük)saldırı yapıyor eve dönüyor herşey tamam ama kamp dolmadan 20 askerle yine köy aramaya gidiyor.ayarları biraz karışık bunun.türkçe olsa daha çok kişiye hitap edebilirdi.biraz araştırdım ama türkçe dosyasını bulamadım.türkçeleştirmek için CGB GUI Design i editlemek lazımmış.Arkadaşlar Zeybek bot var bilirsiniz belki adam kendim yaptım diyo ama hikaye üstede arkadaş paylaşmış adam onu türkçeleştirip sayfasında paylaşmış milletede ben kodaladım diyo. Botun orjinal adresiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızfaceden yorum attımda yorumumu millet görmüyo yazık günah milleti kandırıyolar...
Arkadaşın üstüne gitmeyin alın virüsleri temizleyip arşivledim zaten virüs sadece exe dosyada onada gerek yok autoıtle çalıştırın
editlerim bende bir işe yaramaz kidün biraz denedimde asker üretirken sadece 50şer tane basıyor(kamp200lük)saldırı yapıyor eve dönüyor herşey tamam ama kamp dolmadan 20 askerle yine köy aramaya gidiyor.ayarları biraz karışık bunun.türkçe olsa daha çok kişiye hitap edebilirdi.biraz araştırdım ama türkçe dosyasını bulamadım.türkçeleştirmek için CGB GUI Design i editlemek lazımmış.
belki ben ayarları yapamadım bilermiyorum.kullanan birinin ayarlarını paylaşması gerek başka türlü zor.editlerim bende bir işe yaramaz ki
sorunlu botsa ugraşmaya değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?