Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Teknojix

Teknojix

Üye
Arkadaşlar bu bot daha henüz stabil değil gidin brokenbot kullanıyor her taraftan saldırma özelliği var bağışta var daha ne istiyosunuz stabil sürümü çıkana kadar diğer botu kullanın.

serkant_wolf

serkant_wolf

Üye
Brokenbot laptopu kapatiyor bilgisi olan

ZhorlDaman

Üye
Brokenbot laptopu kapatiyor bilgisi olan
ayarları yanlış yapmıssın hangi bot u kullanıyosun, programı depolarım doldugunda bilgisayarı kapat veya farklı bi ayar var o şekil ayarlamıssın,hangi bot u kullandıgını söyle ona gore cevap vericem

ceyy41

Üye
brokenbot kurulumu varmı nasıl ayarlıycağız ?

Print Screen

Print Screen

Üye
Clashbot un guncellenmis surumu yayinlandi mi yayinlanirsa bi mesaj atilsin lütfen

vitto

vitto

Üye
canlar brokenbot binaları görmüyor sadece zoom yapıyor bilen varsa neden böle yapıyo lütfen bir cevap

skaplan34

Üye
Brokenbot Baya Dandik.

GuneyBey

Üye
abi şuraya bak 150 bine ayarladım yinede kafasına göre vurmuş cocbotun son sürümü yokmu bir çaresi bunun ?

Harnavala61

Harnavala61

Üye
yapın artık su botu harap olduk valla yeter da

akıncevik

Üye
ip ile alakası yok açıklamasını birazdan yapacam.

kardeş botu ayarlamayı başardım ölü köye saldırı yapıyor uzun bi süre arama yapıp bulamassa kafasına göre saldırı yapıyor
arkadaşlar botun tüm resimlerini çekip istenildiği zaman atabilirim ancak yarın akşam

ygerez

Üye
Bot kullanıyorum fakat bilgisayar çok ısınıyor ve kendiliğinden reset atıyor bunun çözümü varmı ? ( Bilgisayar 4gb ram 1 gb ekran kartı )

by-fattaci

by-fattaci

Üye
broken tükçe yama link:
kurulumu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Otomatik Çözünürlük Değiştirme :

Son düzenleme:
HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
canlar brokenbot binaları görmüyor sadece zoom yapıyor bilen varsa neden böle yapıyo lütfen bir cevap
bu konuyu bi incele : Uygulama - Brokenbot güncellemeden sonra çalışan 2. bot - MaxiCep
abi şuraya bak 150 bine ayarladım yinede kafasına göre vurmuş cocbotun son sürümü yokmu bir çaresi bunun ?
ince ayarları iyi yapman lazım : Uygulama - Brokenbot güncellemeden sonra çalışan 2. bot - MaxiCep
Brokenbot Baya Dandik.
ayarları yapamadın demekki.okadar kişi kullanıyor ve memnun:good:

vitto

vitto

Üye
broken botu alın cocbot 6.0 ı açın ondaki ayarlar ne ise ona bakarak broken botu ayarlayın not other de minimum gold ve eliksir var oraya kafanıza göre değer koyun yoksa ne yazarsanız yazın kafasına göre alıyo program saygılar....
broken bot oldukça iyi .... ayarlar meselesi ince ayar gerekiyo biraz ama çözülemeyecek birşey değil

eneramo585858

Üye
Selamınaleykum broken arama yapmıyor nerede hata yapmış olabilirim?

skaplan34

Üye
çamur atma botumuza
gayet guzel calisiyor.
beceremiyorsan sor.
Yaa bırak Allah aşkına 200 askeri hep yok ediyor hiç söylediğim ganimet aralarına dalmıyor gördüğüne dalıyor ayarları yapıyorum ama bot stabil çalışmıyor az ganimete saldırıyor falan filan.

cocbot 7.1 de pek iyi değil sürekli kupa düşüyor. Gece 1900'de bıraktım. sabah kalktığımda 1000 di. Yani Şuanda tam bi güzel bot yok.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Yaa bırak Allah aşkına 200 askeri hep yok ediyor hiç söylediğim ganimet aralarına dalmıyor gördüğüne dalıyor ayarları yapıyorum ama bot stabil çalışmıyor az ganimete saldırıyor falan filan.

cocbot 7.1 de pek iyi değil sürekli kupa düşüyor. Gece 1900'de bıraktım. sabah kalktığımda 1000 di. Yani Şuanda tam bi güzel bot yok.
arkadasim sen yukleme tamam mi ?
ellen kas yada bekle herkes memnun bi tek sen memnun degilsin.
beceremiyorsun..
sanki paralı almissinda bana artislik yapiyon.

• Beğen
Tepkiler: HoneyBadgeR2

Üst Alt