Meteemre
Üye
Teşekkürleryeni konuyu actim
Teşekkürleryeni konuyu actim
ayarları yanlış yapmıssın hangi bot u kullanıyosun, programı depolarım doldugunda bilgisayarı kapat veya farklı bi ayar var o şekil ayarlamıssın,hangi bot u kullandıgını söyle ona gore cevap vericemBrokenbot laptopu kapatiyor bilgisi olan
brokenbot kurulumu varmı nasıl ayarlıycağız ?
ip ile alakası yok açıklamasını birazdan yapacam.
bu konuyu bi incele : Uygulama - Brokenbot güncellemeden sonra çalışan 2. bot - MaxiCepcanlar brokenbot binaları görmüyor sadece zoom yapıyor bilen varsa neden böle yapıyo lütfen bir cevap
ince ayarları iyi yapman lazım : Uygulama - Brokenbot güncellemeden sonra çalışan 2. bot - MaxiCepLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızabi şuraya bak 150 bine ayarladım yinede kafasına göre vurmuş cocbotun son sürümü yokmu bir çaresi bunun ?
ayarları yapamadın demekki.okadar kişi kullanıyor ve memnunBrokenbot Baya Dandik.

çamur atma botumuzaBrokenbot Baya Dandik.
Yaa bırak Allah aşkına 200 askeri hep yok ediyor hiç söylediğim ganimet aralarına dalmıyor gördüğüne dalıyor ayarları yapıyorum ama bot stabil çalışmıyor az ganimete saldırıyor falan filan.çamur atma botumuza
gayet guzel calisiyor.
beceremiyorsan sor.
arkadasim sen yukleme tamam mi ?Yaa bırak Allah aşkına 200 askeri hep yok ediyor hiç söylediğim ganimet aralarına dalmıyor gördüğüne dalıyor ayarları yapıyorum ama bot stabil çalışmıyor az ganimete saldırıyor falan filan.
cocbot 7.1 de pek iyi değil sürekli kupa düşüyor. Gece 1900'de bıraktım. sabah kalktığımda 1000 di. Yani Şuanda tam bi güzel bot yok.