Çirkin Olmanın Faydaları Nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çirkin Olmanın Faydaları Nelerdir?
Bacaklarım kalın" "Kalçam geniş" "Kulaklarım büyük" diye üzülmeyin. Çirkin olduğunuz için üzülmenize gerek kalmadı. Yapılan araştırmalar çirkinliğin faydalarını gözler önüne serdi.


Konu güzellik moda ve medya olunca bir şeyin dozunda kalması pek mümkün olmuyor. Zira geçen yıl 42-44 beden mankenlerin podyumda ve moda dergilerinde boy göstermesinin ardından dünya kusurları kabul etmekten bahsederken iş yine çığırından çıkmış görünüyor. Şimdilerde “kusurlu güzellik” yeni trend halini alıyor. Kendinde bu küçük kusurlar olmasa da pek çok kadın moda olduğu için bu kusurları sahipleniyor.​

Büyük bir burun kepçe kulaklar geniş bir kalça. Dert ettiğiniz bir fiziksel özelliğinizin aslında sağlığınız için 'fayda' anlamına geldiğini öğrenmek ne kadar teselli edici olur?​

Büyük kalça: Araştırmalara göre büyük kalça kötü kolesterolü ortadan kaldırıp damar sertleşmelerine karşı koruyucu olan iyi kolestrolü yükseltiyor.

Oxford Üniversitesi'nin çalışmalarına göre büyük kalça diyabet riskini de ortadan kaldırıyor. Kalçadaki yağlar ayrıca tampon görevi de yapıp yağ asitlerini temizliyor. Dr. Konstantinos Manolopoulos “Yağın nerede toplandığı önemli. Kalçadaki ve bacaklardaki yağlar iyi ama karın çevresindekiler kötüdür” diyor.

Küçük-büyük memeler: Büyük memeler sırttaki kıvrımları değiştirerek ağrıya neden olabiliyor.

Öte yandan küçük memeler daha duyarlı.

Viyana Üniversitesi'nde yapılan bir çalışmaya göre büyük memeler küçük memelerden yüzde 24 daha az duyarlı. Meme ucundan duyarlılığı ileten sinirler küçük memelerde daha gergin oluyor.

Büyük kulaklar: Büyük kulaklar yaşlanmayla beraber oluşan duyma kaybını önleyebilir. Dr Ralph Home "Kulağımızın dış kısmı sesleri belli bir yere toplama konusunda önemli rol oynuyor.

İnsanların daha iyi duymak için ellerini kulağının arkasına koyduğunu görürsünüz. Kulak daha büyük olduğunda kulak kanalınıza daha fazla ses akışı olduğu doğru" diye açıklıyor.

Uzun parmaklarsa işlev görmek için daha fazla enerji gerektiriyor. Wale Üniversitesi'nden Dr Ian Bezodisan "Biyomekanik açısından bir kemik ya da parça daha uzunsa hareket etmek için daha fazla güce ihtiyaç duyar" diyor.

Bodur bacaklar: Chicago Üniversitesi ile New York'taki Uluslararası Uzun Ömür Çalışmaları Merkezi'nin araştırmaları kısa bacakların daha kalın kemikli olduğunu.

Aberdeen Üniversitesi'nden ostropoz uzmanı Prof. David Reid "İnsanlardaki osteoporoz veya ileri yaşlardaki kemik kırılmaları kemik sayısıyla ilgilidir. Bazı kırılma çeşitleri için daha büyük kemiklere sahip olmak avantaj" diyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva


Utku

Utku

Üye
:kop:hep öyle derler
 
Buraxlive

Buraxlive

Üye
avuntu :D
 
  • Beğen
Tepkiler: fireman87
Masha

Masha

Üye
:) ilginç inanmadım açıkçası
 

OğuzcanAbi

Üye
:ehe kadinsal seyler
 
fireman87

fireman87

Üye
E bencede böyledir, Bana göre çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :pro:
 
Bladerock27

Bladerock27

Üye
Züğürt tesellisi.
 
-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
ilginç:hmmm
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bıldıgım bsey varsa cırkın sansı varrrrrrrrrrr
abı nerde bır cırkın kız görsem süper bı sevgılısı oluyo yok böyle bsey ya
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Enver'
'Enver'

'Enver'

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105 ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
shop o yaa :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Enver'
'Enver'

'Enver'

Üye
gerçeğini bulamadım idare et :pro:
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105 ve Tuba.Erva

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hikaye bunlar yaaaa
 
By_AkA

By_AkA

Üye
şimdi bu makaleden sonra kızlar size soruyorum güzel olmak mı daha iyi çirkin olmak mı :) :) :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt