cardanadam Üye çinlilerin malını kötülemeyelim lütfen adamlar ne kadar para o kardar iyi mal yapıyorlar yani bu paraya bu olmaz demiyorlar yapıyorlar
çinlilerin malını kötülemeyelim lütfen adamlar ne kadar para o kardar iyi mal yapıyorlar yani bu paraya bu olmaz demiyorlar yapıyorlar
MasteLaa Üye cardanadam' Alıntı: çinlilerin malını kötülemeyelim lütfen adamlar ne kadar para o kardar iyi mal yapıyorlar yani bu paraya bu olmaz demiyorlar yapıyorlar Genişletmek için tıkla ... Çok yönlü düşünüyorlar abim
cardanadam' Alıntı: çinlilerin malını kötülemeyelim lütfen adamlar ne kadar para o kardar iyi mal yapıyorlar yani bu paraya bu olmaz demiyorlar yapıyorlar Genişletmek için tıkla ... Çok yönlü düşünüyorlar abim
Placebo- Üye O.C'lu bir telefonun sağlam olacağından şüpheliyim. Neden çin malında ısrar ediyorsun ki.
MasteLaa Üye EzgiS' Alıntı: O.C'lu bir telefonun sağlam olacağından şüpheliyim. Neden çin malında ısrar ediyorsun ki. Genişletmek için tıkla ... Çok doğru
EzgiS' Alıntı: O.C'lu bir telefonun sağlam olacağından şüpheliyim. Neden çin malında ısrar ediyorsun ki. Genişletmek için tıkla ... Çok doğru
SeniGördüm Üye Konu Sahibi Yav bu pinphone 4ü alıp kullanınca çin tellerine ilgim arttı Neyse bekle beni wp8...
MasteLaa Üye SeniGördüm' Alıntı: Yav bu pinphone 4ü alıp kullanınca çin tellerine ilgim arttı Neyse bekle beni wp8... Genişletmek için tıkla ... Çin telefon alıpta pişman olma kuzum
SeniGördüm' Alıntı: Yav bu pinphone 4ü alıp kullanınca çin tellerine ilgim arttı Neyse bekle beni wp8... Genişletmek için tıkla ... Çin telefon alıpta pişman olma kuzum
SeniGördüm Üye Konu Sahibi MasteLaa' Alıntı: Çin telefon alıpta pişman olma kuzum Genişletmek için tıkla ... peki kecim
SeniGördüm Üye Konu Sahibi karavahset' Alıntı: Kuzucuklarım Genişletmek için tıkla ... buraya deve getirecem