Haber Çin’li OEM UMI, Amiral Gemisi UMI Touch için Windows 10 Mobile ROM duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Çin’li OEM UMI, Amiral Gemisi UMI Touch için Windows 10 Mobile ROM duyurdu
Microsoft’un mobil işletim sistemi Windows 10 Mobile platformu, OEM üreticilerden ilgi görmeye devam ediyor.

Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesi ile mobil pazarda yükselmeyi hedeflerden bunun için üreticilerin de desteğini almaya başladı. Geçtiğimiz yıl duyurulan ve kullanıma sunulan Xiaomi Mi 4 için Windows 10 Mobile Rom’u ardından bu yıl da Xiaomi Mi 5 ve OnePlus 2 ve OnePlus 3 modelleri için Windows 10 Mobile rom yayınlanacağı iddia edilmişti.

Bugün gelen bilgilerde ise Çin merkezli bir başka OEM üretici UMI, amiral gemi Android akıllı telefonu UMI Touch için Windows 10 Mobile Rom’u yakında kullanıma sunacağını açıkladı. UMI Touch, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ön yüklü olarak satışa sunuluyor ve opsiyonel olarak Windows 10 Mobile Rom’u yakında indirilebilir olacak.

Kaynaklar şimdilik UMI’nin şimdilik UMI Touch için Windows 10 Mobile Rom’u hakkında daha fazla bilgi paylaşmadı. Fakat yakın zamanda -muhtemelen Build Geliştirici Konferansı’nda veya sonrasında- UMI Touch Android akıllı telefon için Windows 10 Mobile rom indirme ve yükleme hakkında daha fazla bilgi paylaşılacaktır.

UMI Touch Teknik Özellikleri:
  • 5.5-inch, 1080p ekran
  • 64-Bit MTK6753 Octa-Core
  • Mali T720 GPU
  • 3GB RAM
  • Micro SD kart desteği
  • 4000 mAh batarya
  • 13 MP Sony IMX238 arka kamera
  • 5 MP LED flaşlı ön kamera
  • Parmak izi sensörü
UMI Touch Android akıllı ttelefonun önemli bir özelliği de MediaTek yonga setine sahip olması. Zira Windows 10 Mobile platformunda henüz MediaTek işlemciye sahip bir akıllı telefon bulunmuyor. Bu da UMI Touch için yayı kanacak olan Windows 10 Mobile Rom’un Windows 10 Mobile Redstone sürümünde olacağını gösteriyor.

Çin’li OEM UMI, Amiral Gemisi UMI Touch için Windows 10 Mobile ROM duyurdu - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
wp10 gelirse çok iyi olur :oke:

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
4 Amper Batarya İyiymiş

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Beni şaşırtan Mtk işlemci desteği olacak açıkçası. Nasıl yapacaklar merakla bekleyeceğiz..

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
MTK işlemciler kadar esnek işlemci varmı bence yok

Üst Alt