OnePlus 3 ve OnePlus 3T İçin Android 8.0 Oreo Güncellemesi Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 3 ve OnePlus 3T İçin Android 8.0 Oreo Güncellemesi Yayınlandı
OnePlus 3 ve OnePlus 3T modelleri için resmi olarak Android 8.0 Oreo güncellemesi Open Beta programı kapsamında bütün kullanıcılar için dağıtılmaya başlandı.


OnePlus, bugün OnePlus 3 ve OnePlus 3T için Android 8.0 Oreo güncellemesinin beta sürümünü sırasıyla Open Beta 25 ve Open Beta 16 yapı numaraları ile tüm dünya üzerinde dağıtmaya başladı. Bu noktada ilginç olan OnePlus 5 için henüz Android 8.0 Oreo güncellemesinin gelmemiş olması. Genellikle üreticilerin en son piyasaya sunduğu amiral gemisi telefonlara Android güncellemelerini daha önce verdiğini görüyoruz, ancak OnePlus'ın burada bir değişiklik yaparak bir önceki yılın amiral gemisine güncellemeyi daha önce vermesi sevindirici bir durum.

https://www.maxicep.com/oneplus-kul...tti-ve-ekim-ayi-sonuna-kadar-cozum-sozu-verdi
Oneplus, Kullanıcı Verilerini Topladığını Kabul Etti ve Ekim Ayı Sonuna Kadar Çözüm Sözü Verdi
OnePlus firmasının daha önce Çin'de HydrogenOS yazılımı üzerinde Android 8.0 Oreo güncellemesini kapalı beta olarak bazı kullanıcılara dağıttığını biliyorduk. Bugün ise resmi olarak tüm kullanıcılar tarafından yüklenebilir Open Beta yazılımının dağıtıldığını öğrendik.

Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri için Android 8.0 Oreo güncellemesinin sunulduğunu henüz görmedik. Bu noktada HTC, LG, Motorola gibi diğer büyük akıllı telefon üreticileri de Android 8.0 güncellemelerini beta ya da kararlı şekilde henüz yayınlamadılar. Sadece daha önce sızdırılan bilgilere göre Huawei Mate 9 için kapalı beta Android 8.0 Oreo güncellemesinin test edildiği biliniyor.



Açıkçası, OnePlus firması Android 8.0 Oreo güncellemesini diğer büyük üreticilerden daha önce bir beta güncellemesi ile yayınlayarak büyük bir başarıya imza attı diyebiliriz. OnePlus 3 ve OnePlus 3T için Android 8.0 Oreo güncellemesini aşağıda verilen bağlantıları kullanarak kolayca indirebilir ve cihazınıza Recovery üzerinden yükleyebilirsiniz.

Bunların beta yapıları olduğunu unutmayın. Bunlar istikrarlı yapılar değildir, o sebeple bazı çeşitli ufak tefek hatalar ile karşılaşabilirsiniz. Ayrıca bazı uygulamalar beta yapıları göz önüne alındığında, normalden daha fazla pil tüketimi yapabilir.

OnePlus 3 Open Beta 25 Android 8.0 Oreo ROM İndirmek İçin

OnePlus 3T Open Beta 16 Android 8.0 Oreo ROM İndirmek İçin
OnePlus 3 ve OnePlus 3T İçin Android 8.0 Oreo Güncellemesi Yayınlandı
 


Üst Alt