egemay
Üye
Merhaba bende Nokia 5300 var ve ben 2 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım fakat artık sıkıldım ve Trident E71 modeli çok hoşuma gitti.Sizce almalımıyım ve 2 sene de garanti veriyolar.Cevaplarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler.
Oyun ve programlarla ilgileniyorsanız E71 de oyun yok. E71'e benzer modeller arasında My Phone ve Verson da java var. Bunu unutmamak gerekir.
Oyunla işim yok oyun istediğimde PC den oynuyorum oyun sorun değil benim için
Telefonun artılarını eksilerini belirtmemiz gerekir ki alacak arkadaş sonradan üzülmesin. Cihazın menüleri arasında gezinti yavaş bunu daha önce açtığım konularda belirttim. Sadece dosya yöneticisinde videolara girebilmek için bile 10 yere girmek durumundasınız ki yavaşlığından dolayı insanı bazen sinir ediyor. Kamerası 2.0 MP (bu değer gerçektir, Verson da 3.2 MP yazıyor kendim kullandığım için biliyorum 3.2 MP değil.). Ama şunu belirteyim TV kalitesi mükemmel, ses kalitesi daha büyük modellere göre pek tatmin edici değil, kulaklıktan fazla ses alamıyorsunuz, GPRS bağlantısı tatmin edici seviyede. Sağlamlığa gelince de telefonu elinize alınca zaten anlaşılıyor. Ağır ve kaliteli bir telefon görünümü var. Bu arada L700 de 3G olduğunu unutmamak gerekir
gayette doğru bir bilgi verdiğinizi söyleebilirm
bu durumda arkadaşımkıza l700 ü önersek daha doğru olur değilmi ?
Galiba daha doğru olacak. Her ne kadar Çin mallarını savunsak ta arkadaşımızın ikilemde kaldığı telefonun TV hariç birçok üstünlüğü söz konusu. Bizimde amacımız kandırmak ya da propoganda yapmak olmadığına göre arkadaşımıza L700'ü öneriyorum.
Peki 3G yi yoksayarsak hangisini almamı önerirsiniz yani işin doğrusu trident te tv olması falan benim ilgimi daha çok çekiyo fakat sağlamlık ve sorun çıkarma açısından korkum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?