feti81
Üye
Adem Bey öneriniz teşekkür ederim. Peki vx99 da gelen aramaları kaydetme özelliği var mı? Eğer yoksa 6600 da olduğu gibi program yükleyip bu özelliği kazandırabilir miyiz?
nokia n98 8 gb çin malı telefona istanbuldan nereden sahip olabilirim? cevaplarınızı bekliriyorum şimdiden tesekkürler
benim telefon n99 telfonun rengi siyah yan tarafları koyu bordo telefonun arka tarafında THSHIBO V9++
--------------- Ekleme ---------------
bu dedigim telefona oyun yada program nasıl atılır bilginiz varsa paylaşınız
Orhan kardeşim N99 Safir in sensörlü olan modeline mi sahipsin?
---
Ertuğrulgazi kardeşim senin yorumuna da harfiyen katılıyorum. Elma ile armudu karıştırmamak gerek. Bazı arkadaşlar neyi desteklediğimi bilmeden hatalı sözler sarfediyorlar. Tabi forum kullanmayı bilen arkadaşlar önce yapılan yorumlara bakıyor sonra yorumunu beyan ediyor. Teşekkürler
Rica ederim Orhan kardeşim. N99'un safir modelinde çift hat var ama daha öncemlisi çift işlemci var. Çift işlemcili cihazlarda iki hat ayı anda aktiftir. Yani örneğin Vodafone ile konuşurken Avea hattınıza çağrı gelirse bunu ekranda görebilir, diğer görüşmeyi sonlandırıp Avea'ya yanıt verebilirsiniz. Ayarlarına gelince; Ayarlar menüsü altında genelde alt menü olarak Çift sim ayarları bulunur, burada yoksa çağrı ayarları ya da telefon ayarları altında bu menüye ulaşabilirsiniz. Menüye girdikten sonra Her İkisi de Açık seçeneğini işaretleyin ve ikinci hattınızı kullanmaya başlayın. Menüler farklılık göstereceğinden tam menü yolunu yazamadım kusura bakmayın. Ancak telefonunuz çift işlemcili olduğundan iki hatta aktiftir. Saygılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?