****Çin malı telefonlara windows 95 yükleme*****

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seb

Üye
    Konu Sahibi
****Çin malı telefonlara windows 95 yükleme*****
nokialara dosbox adlı bir programla windows 95 yükleniyor bu dosbox programının jar hali bulunursa veya yapılırsa çin ve samsung gibi .jar lı telefonlara windows yüklenebilir. :aha::aha::aha::aha::heyo::heyo::heyo::heyo::naughty::naughty::naughty::naughty::oke::oke::oke:

dosbox(javaya çevrilmesi gereken program):

sistemdosyaları::

:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

--------------- Ekleme ---------------

yazılımcılardan destek istiyoruz!!!!!!!!!!

• Beğen
Tepkiler: whitegado

kadikoy

kadikoy

Üye
agaclarda balik yetisirse olur.:aha:

Zymenn

Zymenn

Üye
Aslında İmkansız değil. Bazı yöntemlerle Sis yazılımları javaya uyarlanabiliyor ancak bunun için büyük bir tecrübe gerekiyor.

Birde işlemci bellek gibi durumlar var. Sadece java deskleyen bir OS da ne kadar donanım olabilirki.

Bu arada Bu dosbox yazılımı ile XP yükleyebilir miyiz 600mhz lik ir telefona ? Benim merak ettiğim konuda bu açıkçası. Bir Xp sever olarak XP'mi yanımda taşımak isterim açıkçası. :)

Trackmania

Trackmania

Üye
Yok böle birşey bu symbiandan alınmış görüntüler çin malı telefonlara bu asla olmaz bunu bilesin birde bunu yapmak o adar kolay değil 2 program yükleyince olmuyor ayarlarını yapman gerek, çin malı telefonlara bişe yükleyemessin :D

seb

Üye
    Konu Sahibi
ben kendi n95 ime bi aralar yüklemiştim yüklemesi çok kolay dosbox u telefona kurup dosyalarıda hafıza kartına atınca açılıyor

--------------- Ekleme ---------------

benim eskiden çin malı iphonem vardı internete giriyodum hersiteye giriyodu indirme bile yapıyodum hafıza uyarısı vermiyordu ama bazı nokialarda internette çok dolaşınca hafıza uyarısı veriyor ve çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt