java desteklı aslında bılındıgı gıbı java desteklı oyunlar dokunmatık ekranlı telefonlarda olmuyor sag sol yada ates tusu olmadıgı ıcın ekrana bassanda fark eden bısey yok
MTK mediatek işletimsistemi ilk konunun açıldığı haliyle cevaplayayım dedim.Çin malı telefonlarda GNU/linux benzeri bir program mevcut bunu birazda MTK yani "mediatek" çipi kullanılmış olan telefonlarda haliyle mediatek işletim sistemi kullanılmış. genellikle bu sistemlerde haliyle çoğumuzun denediği java oyunları çalışmıyor.
Selam Arkadaşlar! MTK açılımı MonsTrpaK 'tır,eğer ne anlama geldiği sorarsanız (BIOS dosyası) monstrpak .. tüm kod grupları + Flex (kullanıcı hafızası ve ayarları içerir)...
Daha detaylı bilgi vermek isterdim ama,biraz işim var..,ama devamı gelecektir...
Rusya' dan selamlar!!!! Ahıskalı Rüstem,yardımcı olabileceğim konu varsa rustam_lili@mail.ruyazabilir,bildiğim konu olursa yardımcı olmaya çalışırım
--------------- Ekleme ---------------
EK: Çin Telefonları GB,NES,SMC uzanılı dosyalar kullanırlar arkadaşlar,bunlar SIS,SISX dosyası gibi kurulum gerçekleştirilmez,direk çalışırlar!!!Saygılar
çin malı iphone aldım modelinin ne oldugunu dahi bilmiyorum cünkü tv-phone yaziyo sadeceneyse oyun atılmıyo sanırım ben bi kac tane denedim olmadi.jar uzantili oyunlari denicem olabilir belki.eger deneyen varsa bilgilerini paylasirsa sevinirim
arkadaslar ben piranha zuma die bi telefonu da kullandım doknmatk hç tuş yk java destekli biras aradım bi kac oyun buldum ama bazıları calsmıyor siz yine de deneyn