Çin Malı Telefonlar İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
maalesef henüz java appletleri geliştirilmediği için program ve oyun yükleyemiyoruz ancak forumda bulabileceğin .nes uzantılı oyunları bir dene.

bb141

Üye
arkadaşlar superfone 9090 gizli kodları lazım yazılanları denedim hiç birisi olmadı
bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

ayazirmak

Üye
slm

hazarcep

hazarcep

Üye
benımde sorunum
babamın ark'da menüler mp3 player ve tema farklı benım telefonumda farklı nasıl tema atabilirim mp3player tv oynatıcıyı ve menü tema degisir bi yardımcı olursan cok sevincem.

lansker

Üye
nova marka made in nova üretimi saat cep telefonum var. bluetooth a bağlanırkeen passcode istiyor. çin malı ve bildiğim bütün şifreleri denedim olmuyor. yardım edin

ruhit

Üye
selam, bende anycool f988 var tv birden arızalandı açılmıyor. açmaya kalktığım zaman telefon donuyor bataryasını çıkartıp tekrar takıp çalıştırmak zorunda kalıyorum. tv ile beraber kamerada çalışmıyor. birde mms ayarlarını yapamıyorum olmuyor. turkcell ve avea kullanıyorum. wap oluyor ama mms olmuyor. normalde kamera çalıışıyor tv ye girince camerada gidiyor. yardım ederseniz sevinirim. cevabınızı bekliyorum........

mustafadifb1

mustafadifb1

Üye
selam bende platinium st-88 aldım ama nedense ses değiştirmede sadece çocuk sesi karşı tarafa gidiyor diğer sesleri gösteriyor (kadın sesi-erkek sesi v.s.) ama onlara çevirsem bile sadece karşı tarafa çocuk sesi gidiyor yardımcı olurmusunuz lütfen ayrıca wap desteklemiyor turkcell ve vodafon kullanıyotum ama ikisinden wapa bağlanamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

echoman

Üye
benimde bir sorum var anycool t888 veya tv mobile f 628 model telefonlardan neden ses az çıkıyor.
bu modellerin ses yükseltme olanağı yokmu? ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler

gulum725

Üye
n100 mms ayarları

cesett

cesett

Üye
mesaj ayarlarını yapamıyorum.
yapıyorum servis numarasını giriyorum ama ne mesaj yolluyor nede mesaj geliyor.
sorunu bilen varmı?

kardeş senin telde sorun yok aynı şey bana da oldu kartta sorun var başka bir kart dene bak nasıl mesaj atacak ben sonra karta ki sorunuda buldum ama ismini hatırlamıyorum yönlendirme ayarlarının hepsini iptal edeceksin

bidibidi12

bidibidi12

Üye
kartla ilgili sorun olabilir belkide.Çoğu kişi öib telefonlarından nete giremediğini söylüyor.Bende denedim avea ve vodafone den giremedim ama tcell hattımdan sorunsuz olarak nete giriyorum...farklı sim kartta dene istersen...

düş_08

Üye
arkadaşım bende anycool kullanıcısıyım ama hiç bu telefonlarla ilgili tema bulamadım yardımcı olursan sevinirim.

bidibidi12

bidibidi12

Üye
Çin telefonlarına uygun tema bildiğim kadarı ile şimdilik yok.Farkındaysan zaten bu telefonların daha hangi uzantıları desteklediğide açık değil kimi telefonlar nes uzzantı destekliyor bazıları belli değil...

geçici olarak tema isteğini resimlerle geçiştirmeni öneriyorum...Ekran çözünürlüğüne uygun resimler bulabilirsin,ben şimdilik bu yöntemi deniyorum....

cesett

cesett

Üye
BEN VİDEO UZANTISINI BULDUM video artık izliye biliyorum şimdi oyun yüklemeye çalışıyorum oyunların hangi uzantıyı desteklediyini bulmaya çalışıyorum .net uzantılı oyunları destekliyo olabilir diyolar ateri oyunlarını destekleyen ilk telefon olur :) valla ben bu telefonu çözene kadar ya telefon bozulacak yada ben bozacam :D

bidibidi12

bidibidi12

Üye
ben Lexus LX7300 kullanıyorum avi uzantılı dosyaları izliyebiliyorum.Uzantı olarak nes uzantılı dosyaları önerenler var ateri oyunları bunlar aynı zamanda ama benim telefonum bu dosyaları desteklemiyor malesef...

Vazgeçmek yok araştırmaya devam

serseri416

Üye
arkadaslar bende bi anycool t828 var kulaklıgı tanıyor ama sarja taktıgımda sarj makinasının lambası sönüyor usb yi de tanımıyor neden acaba bi yardımcı olabilirsiniz acaba cvp larınız ı bekliyorum

bidibidi12

bidibidi12

Üye
sanırım teknik servis gerektiren bi sorun???
Anycool marka telefonların telefonla destek alabileceğiniz bir numarası yokmu arkadaşlar internet sitesinde 212 513 88 55 diye numara buldun bi görüşün isterseniz belki yardımları dokunabilir...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bu kadar sıkıntıyı çekmeyi hak ediosunuz,, işte söle sürüneceğinize alın garantilisini adam gibisini, hem devletime ülkeme vergisi girsin hem de zahmetten kurtulun. şimdi ben telefonumu 1.700 ytl ye aldım, hiç bi sorunum yok, siz 5de 1ini ancak verdiniz, peki sizmisiniz akıllı ben mi ???

bidibidi12

bidibidi12

Üye
1 Çin telefonları kaçak değil türkiye ye resmi giriş yapıyorlar aksi taktirde garantileri olamazdı.
2 ben telefona 1.700 ytl verecek kadar ...........değilim(sana ne diyeceğimi bulamadım uygun kelime aklıma gelmiyor)

3 1.700 ytl ye araba alınıyor telefona neden o kadar para vereyim 3 ay sonra nasıl olsa değiştiriyorum

4 eğer Çin telefonu kullanmıyorum diyorsan aldığın telefonun parçalarının nerede üretildiğini araştırmanı tavsiye ederim

5 başka telefon kullanıyorsan o bölüm git buradaki kişilerin fikirleri ile oynama

YÖNETİCİLER BU TARZ YAZIŞMALARA ENGEL OLSUNLAR LÜTFEN....

Odysseus

Odysseus

Üye
bu kadar sıkıntıyı çekmeyi hak ediosunuz,, işte söle sürüneceğinize alın garantilisini adam gibisini, hem devletime ülkeme vergisi girsin hem de zahmetten kurtulun. şimdi ben telefonumu 1.700 ytl ye aldım, hiç bi sorunum yok, siz 5de 1ini ancak verdiniz, peki sizmisiniz akıllı ben mi ???

Sürünen yok burda arkadaşım herkes yeni çıkan ürün için yenilikler arıyor. Çin malı telefonlar kaçak girmiyor web sitelerinde satılanlar hariç. Gayette güzel bir şekilde faturalı orjinal kutulu satılıyor artık. Senin devletinmiş gibi lanse etmene gerek yok o hepimizin devleti ve ne yazık ki bir sürü yerden hortumlanıyor. Git bankacılarla siyasetçilerle uğraş biz yasal olmayan bişey hakkında savunma yapmıyoruz.

Üst Alt