Çin Malı Telefonlar İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım

Sponsorlu Bağlantılar

seferyartasi

Üye
kardes ilgin için saol telefonu aldıgımdan beri kullanamadım param boşa gitti telefon geldiginde kızagı yukarı kaldırdıgımda kapanıyor bazen onu neden yapar bilgin varmı bide istanbulda bu infinity box diye alet varmı bunlara o atıyomuş heralde versiyon kapanması neden olur

zahid12

zahid12

Üye
    Konu Sahibi
kardes ilgin için saol telefonu aldıgımdan beri kullanamadım param boşa gitti telefon geldiginde kızagı yukarı kaldırdıgımda kapanıyor bazen onu neden yapar bilgin varmı bide istanbulda bu infinity box diye alet varmı bunlara o atıyomuş heralde versiyon kapanması neden olur

anlatım bozukluğu yapıyosun ya adam akıllı anlat:@

inayet90

Üye
anycool f 988 var garanti şifrematik programı çalışmıyor . bunun için java programı gerekmiş. nasıl yükleriz

bidibidi12

bidibidi12

Üye
bildiğim kadarı ile garanti şifrematik sms ile veya gprs üzerinden çalışıyor telefona yüklenen bir programı yok sanırım.Programı var ise sanırım java olduğu söylüyorsun öyle anladım.Çin telefonlarında java malesef yok varsada bazılarında vardır...

Zaten telefonlarda java olsa program ve oyun yüklemek çok daha kolay olurdu....

technoman34

technoman34

Üye
garanti şifrematik diye bir program yok

Böyle bir program var fakat, Çin telefonlarına KESİNLİKLE extra bir program yüklenememektedir. Aklınıza NOKIA N serisini veya Java destekli diğer DCT4 serisini getirmeyiniz.

Murat2355

Üye
ARKADAŞLAR ÇİN MALI 6300 A NORMAL NOKİA 6300 IN MENÜSÜ ATILABİLİRMİ EĞER CEVABI BİLİYORSANANIZ [email protected] MAİL ATARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM SAYGILARIMLA

rmzn_guler

rmzn_guler

Üye
o telefonların imei kodları çalıntı olduu için telefonunuz çift kamera cift hat olsa bile imeisi 3310 ozamanda operatör wap mms ayarlarını bulamıyo bu yüzdende o özellik yok oluyo

TGOD

Üye
Kardes bende n99i var.ama menüsü çok dandik liste şeklinde yani s60 gibi göstermiyor.Nereden menüyü liste şeklinde yapabilirim?

zahid12

zahid12

Üye
    Konu Sahibi
Kardes bende n99i var.ama menüsü çok dandik liste şeklinde yani s60 gibi göstermiyor.Nereden menüyü liste şeklinde yapabilirim?

menüyü değiştirme şansın yok:bilmem::bilmem::bilmem:

bidibidi12

bidibidi12

Üye
imei ler kopya filan değil ben çift simkartlı telefonumdan internete çıkıyorum imei ler kontrol ettiğimde kayıtlı.bu telefonlara ön yargılı yaklaşmayın bazı ufak tefek sorunlar var onlarda yavaş yavaş gideriliyor....

zahid12

zahid12

Üye
    Konu Sahibi
imei ler kopya filan değil ben çift simkartlı telefonumdan internete çıkıyorum imei ler kontrol ettiğimde kayıtlı.bu telefonlara ön yargılı yaklaşmayın bazı ufak tefek sorunlar var onlarda yavaş yavaş gideriliyor....
bravo kardeş haydi hep beraber bu düşünceleri ortadan kaldırcaz

metin59

Üye
abilerim ablalarım benn bende anycool var ama bıı turluu usb dalgasınlaa tele dosya atamıom yedım bıtırdım kendımı dosya korumalı dıoo atılmıoo bana yardım edınn ------------ :D naapmamm gerekıoo acaba yaa yardımcıı olanınız yokmu ?

***EDİT*** Forum kurallarına uygun mesaj yazınız... Yönetim

recep_89

Üye
arkadaslar anycool tc500 modelini kullanıyorum fakat smsleri cok yavas yazıyor bunun nedenini bilen arkadas var mı acaba yardımlarınızı bekliyorum.simdiden teşekkurler

bidibidi12

bidibidi12

Üye
Arkadaşım dosya kpyalanmaya karşı korumalı filan olabilir dosya özelliklerini kontrol et istersen....

Odysseus

Odysseus

Üye
arkadaşlar benim n99 safir cep telefonum var ama tv si tam ekran yapmak istiyorum.ekranın yarısı tv diğer yarısı ayarlar menüsü.tam ekran yapmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

ayrıca vodafoneden nasıl internete bağlanacam.yardımcı olun lütfen...:2agla::2agla::2agla:

televizyon açıldıktan sonra kare tuşuna basarak tam ekran yapabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar anycool tc500 modelini kullanıyorum fakat smsleri cok yavas yazıyor bunun nedenini bilen arkadas var mı acaba yardımlarınızı bekliyorum.simdiden teşekkurler

evet bu telefonlarda şu an böyle bir problem var bir süre beklememiz gerekecek güncel program versiyonları dağıtılmaya başlanınca web sitelernden çekip telefonun yazılım sürümünü güncellememiz gerekecek

Kesinlikle katılıyorum kardeşime. almadan önce isteyenler arka kapaını açıp imei numarasını alıp arama yaptırabilirler. Gerçek Çin malı garantili faturalı telefonlarda klonlama dieye birşey söz konusu değil

ARKADAŞLAR ÇİN MALI 6300 A NORMAL NOKİA 6300 IN MENÜSÜ ATILABİLİRMİ EĞER CEVABI BİLİYORSANANIZ [email protected] MAİL ATARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM SAYGILARIMLA

ah be güzel kardeşim söylüyoruz burada defalarca çin malı alacaksanız nokia adı altında satılanları almayın diye. Zaten 6300 ın fiyatı uygun neden çin malına yöneldin. o telefona diğer çin telefonlarındaki gibi program oyun veya menü gibi öğeleri değiştirmek için bir süre beklemelisin.

bidibidi12

bidibidi12

Üye
Arkadaşlar vodafone wap ayarlarının nasıl yapıldığını bilmiyorum.Ben tcell de denedim Lexus LX7300 ile hiç ayarl yapmadan çıktım bir vodafone ile görüş istersen beki yardımları dokunur....

murti100

Üye
benim annemin telefonu anycool tamamı türkçe değil. ve bu telefon beni deli ediyor. ben meşgulken durmadan bana bişeyler sorup duruyor. kabahati hep benim üstüme atıyor.

lütfen bana yardım edin ben bunu nasıl tam türkçe yapabilirim. :( allah rızası için yadım edin lütfeen. :(

Odysseus

Odysseus

Üye
benim annemin telefonu anycool tamamı türkçe değil. ve bu telefon beni deli ediyor. ben meşgulken durmadan bana bişeyler sorup duruyor. kabahati hep benim üstüme atıyor.

lütfen bana yardım edin ben bunu nasıl tam türkçe yapabilirim. :( allah rızası için yadım edin lütfeen. :(

Yapacak birşey yok arkadaşım kaçak almamalısınız

crawhasan16

Üye
ya kardeş banada yardıcı olursanız sevinirim bu çin malları ne tip oyun veya dosya türü destekliyo ?

Üst Alt