kardes ilgin için saol telefonu aldıgımdan beri kullanamadım param boşa gitti telefon geldiginde kızagı yukarı kaldırdıgımda kapanıyor bazen onu neden yapar bilgin varmı bide istanbulda bu infinity box diye alet varmı bunlara o atıyomuş heralde versiyon kapanması neden olur

anycool f 988 var garanti şifrematik programı çalışmıyor . bunun için java programı gerekmiş. nasıl yükleriz
garanti şifrematik diye bir program yok
Kardes bende n99i var.ama menüsü çok dandik liste şeklinde yani s60 gibi göstermiyor.Nereden menüyü liste şeklinde yapabilirim?

bravo kardeş haydi hep beraber bu düşünceleri ortadan kaldırcazimei ler kopya filan değil ben çift simkartlı telefonumdan internete çıkıyorum imei ler kontrol ettiğimde kayıtlı.bu telefonlara ön yargılı yaklaşmayın bazı ufak tefek sorunlar var onlarda yavaş yavaş gideriliyor....
arkadaşlar benim n99 safir cep telefonum var ama tv si tam ekran yapmak istiyorum.ekranın yarısı tv diğer yarısı ayarlar menüsü.tam ekran yapmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
ayrıca vodafoneden nasıl internete bağlanacam.yardımcı olun lütfen...:2agla::2agla::2agla:
arkadaslar anycool tc500 modelini kullanıyorum fakat smsleri cok yavas yazıyor bunun nedenini bilen arkadas var mı acaba yardımlarınızı bekliyorum.simdiden teşekkurler
imei ler kopya filan değil ben çift simkartlı telefonumdan internete çıkıyorum imei ler kontrol ettiğimde kayıtlı.bu telefonlara ön yargılı yaklaşmayın bazı ufak tefek sorunlar var onlarda yavaş yavaş gideriliyor....
ARKADAŞLAR ÇİN MALI 6300 A NORMAL NOKİA 6300 IN MENÜSÜ ATILABİLİRMİ EĞER CEVABI BİLİYORSANANIZ [email protected] MAİL ATARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM SAYGILARIMLA
benim annemin telefonu anycool tamamı türkçe değil. ve bu telefon beni deli ediyor. ben meşgulken durmadan bana bişeyler sorup duruyor. kabahati hep benim üstüme atıyor.
lütfen bana yardım edin ben bunu nasıl tam türkçe yapabilirim.allah rızası için yadım edin lütfeen.
![]()