Çin Malı Telefonlar İçin Yeni Versiyon PC Suite - Kurulumlu - China Phone Suite + Driver

Sponsorlu Bağlantılar

_vezir_

Üye
bu program çalışmıyor kardeşimm

visali

visali

Üye
çok teşekkürler
:aha:

ekscan

Üye
çalısır durumda program ayarlardan com 3 olarak ayarlamanız gerekli bu na dikkat edin

armonill

Üye
ak programınınnda tel inde

cantona841

Üye
önce bende hata aldım ama sonra sayfada anlatılanları uyguladım ve çalıştı.güzelmiş,teşekkürler.

altinbas81

Üye
slm arakadaşlar. çin malı 6500 telefon var arkadaşımda. türkçe dili yüklemek istiyoruz. ama bir türlü bulamadık. ilgilenen ya da yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden tşk ederim. altinbas81@hot............

mustafaends

Üye
Teşekkkkur

Latif Beg

Üye
merhaba arkadaşlar.

linkini gönderdiğiniz programı indirdim. ama eksik dosya var galiba.

çalıştıramadım. kurulan programın kısayolu masaüstüne atılması lazım. atmadı.

ayrıca attığımız zaman, üzerine tıklayınca ("libexpat.dll" isimli dosya bulunamadı) diyor.

halbu ki bu dosya kurulum klasörünün içinde mevcut.

ne yapmamız lazım bu programı çalıştırmak için. şimdiden teşekkürler.

zirveci2005

Üye
tşk.lerrr

CrazyKayserili

Üye
çin mallarının galiba hiç biri bi işe yaramaz temmuz 2009 da digiphone e711 aldım 2010 kurbana kadar 4 kere gitti kapağın bir yerinden toz alıyor ekaran ve bunun temizlenmesi ücretli garanti karşılamıyor ayrıca waptan 300 kbden fazla içerik indiremiyorsunuz hafıza kartı seçili olsa bile ki fabrika çıkışı telefon hafızası imiş ve 1 milyona yakın telefon böyleymiş ki digiphone inc.com adresindeki numara yada mailele ulasşırsanız bu telefonlar defolu ürünlermiş ve ucuz olduğu için firmalar tercih ediyormuş normal gerçek javalı e711 800$ falanmış ocak 2010 fiyatı bilginize

nuri505

Üye
Bağlanmıyor..bu program çalışmıyor...

--------------- Ekleme ---------------

Emeğine sağlık ama birde nasıl çalıştıgını anlatsan çok iyi olur..kurulumda hata veriyor çünkü..
telefonun kendi cd si olması lazım bende baştan kurdum olmadı cd yi yükledim sonra bu programı ordan update yazan yere tıkla o zaman çalışıyo a bide windows 7 olması lazım

rockone

rockone

Üye
teşekkürler

karamehmet69

Üye
Slm arkadaşlar Arkadaşımızın bahsettiği gibi sağlık açısından ne kadar güvenli bilemiyorum radyason ölçer cihazla ölçüm yapıldı diğerlerinden bir farkı yok yinede kulaklıkla konuşmayı eyeliyorum telefon satıcısıyım fakat bir türlü çinden vazgeçemedim diğer bir konu pcsuiti kuramayann arkadaşlar Driver bölümünde xp seçilmeli

--------------- Ekleme ---------------

pc nizde virüs korumadan Driver lardan silinmiş ola biliyo bazı an virüs olarak görüyo zip olarak saklayın yedeğini

Ahmetyerdogan

Ahmetyerdogan

Üye
arkadaşım bu proğramı kurdum driverlerin içindeki dosyaları açıp kopyalamakmı lazım çalışması için

teknikemrah

Üye
emeklerine saglık

buroplus

buroplus

Üye
Teşekkürler

halukgulenoglu

Üye
Sana katılmıyoru Radyasyon oranı hepsinde aynıdır. sanki diğerlerinde radyasyon yok gibi yazmışsın 2.si hep aynı hikayeleri yazıyor büyük firmalar kaça mal ediyorlar onlar ucuzlatsın onlardan alalım. neden sömürüyorlar

isom391

Üye
thanxxxxxxxxxxx saol bladerrrr :D

gokalpxx

Üye
[a href=http://urlal.com/dqqf]

Üst Alt